Filter
Categorie Rekenmachines Filters
Prijs:
€1 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Rekenmachines bedrukken

Rekenmachines worden dagelijks door grote groepen mensen gebruikt. Laat rekenmachines bedrukken met logo en begin direct met het verhogen van je naamsbekendheid. Rekenmachines bedrukken gebeurt in onze eigen moderne drukkerij. Hier hebben wij de beschikking over alle benodigde apparatuur om een perfect eindresultaat te kunnen garanderen. Vraag gerust vooraf een gratis drukproef aan. Verras relaties, collega's en medewerkers met bedrukte rekenmachines. Altijd handig en functioneel! Voor vragen staat ons team voor je klaar op +31 315-200010 en [email protected]

Sorteren op:

Kan ik rekenmachines gebruiken als reclamemiddel?

Bedrukte rekenmachines zijn als reclamedrager een prima middel. Denk alleen al aan scholen en kantoorgebouwen waar tientallen tot honderden mensen gebruik maken van deze rekenwonders. Als je denkt aan bureauaccessoires, dan is een bedrukte rekenmachine onmisbaar op kantoor. Naast computer accessoires en gadgets voor je telefoon en tablet zijn rekenmachines met bedrukking erg handig op de kantoorvloer. Mokken bedrukken of kop en schotels met opdruk zijn daarnaast prima in te zetten binnen jouw bedrijf. Je kunt servies personaliseren met voornaam of kies ervoor om er een logo of tekst op te plaatsen.

Welke soorten rekenmachines zijn er?

Er zijn verschillende soorten rekenmachines, van een plastic rekenmachine en touchscreen rekenmachine op zonne-energie tot aan een liniaal met rekenmachine en een transparante touchscreen rekenmachine. De ene rekenmachine werkt op zonne-energie, terwijl een andere een knoopcel batterij nodig heeft. Weer een ander model functioneert op zonne-energie, maar werkt ook op batterij. Daarnaast zijn er verschillen in het display. Er zijn modellen met een 10-cijfering display, terwijl het 8-cijferige display ook regelmatig voorkomt. Laat een calculator bedrukken die past bij het doel dat je voor ogen hebt; kies je voor goedkoop rekenmachines bedrukken of combineer je rekenmachine bedrukken bijvoorbeeld met luxe pennen of luxe sleutelhangers? Ook activity trackers, VR-brillen en wireless chargers passen goed bij rekenmachines.

Rekenmachines bedrukken als relatiegeschenk

Rekenmachines op zonneenergie zijn prima te combineren met populaire relatiegeschenken zoals pennen bedrukken (houten pennen/stylus pennen) of draadloze opladers. Deze vind je natuurlijk ook in het assortiment van Bedrukken.nl en kennen snelle levertijden. Let bij het bestellen van rekenmachines met logo op de minimale afname van deze gadgets. Een rekenmachine met logo is bij ons verkrijgbaar in de kleine oplage van 15 stuks. Voorafgaand aan jouw bestelling ontvang je het gratis digitale drukvoorstel, waarop je precies ziet hoe de opdruk eruit ziet. Het logo wordt vaak op de buitenzijde van de calculator gedrukt worden middels tampondruk. Dankzij het gebogen design van een aantal rekenmachines oogt de opdruk erg strak.

Contact over bedrukte rekenmachines

Kies eerst de soort rekenmachine uit, bepaal de kleur opdruk en stuur jouw tekst of logo naar ons op. Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw bestellen en zorgen we voor een snelle levering! Laat je rekenmachines bedrukken met logo of bedrijfsnaam als relatiegeschenk, dan weet je zeker dat je een bruikbaar geschenk te pakken hebt. Wil je meer informatie over rekenmachines bedrukken, neem voor persoonlijk advies contact op met onze specialisten via: +31 315-200010, [email protected] of vul ons contactformulier in.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen