Filter
Categorie Rolbandmaten Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Rolbandmaten bedrukken

Een gereedschap dat niet mag ontbreken tijdens het klussen is de rolbandmaat. Werkzaam in de techniek, bouw of wellicht in de makelaardij? Dan is rolbandmaten bedrukken een prima optie om de naamsbekendheid te vergroten. Ze vormen een leuk relatiegeschenk, als jij jouw relaties wil bedanken bijvoorbeeld. Rolbandmaten hebben wij in diverse uitvoeringen van 1 meter tot wel 8 meter. Daarnaast is de band van een rolmaat voorzien van zowel centimeters als inches.

Wij hebben diverse soorten rolbandmaten direct op voorraad, waardoor we niet alleen snel kunnen leveren maar ook nog eens tegen de scherpste prijs. We helpen graag bij het kiezen van de beste rolbandmaten; telefonisch zijn we bereikbaar op 0315-200010.

Sorteren op:

Meer dan meten alleen

De rolbandmaten van bedrukken.nl kunnen uiteraard ingezet worden om van diverse voorwerpen de lengte te kunnen bepalen, maar er zijn meer functionaliteiten. Zo hebben we rolbandmaten met een laser, maar ook een variant met een notitieboekje en kunststoffen balpen. Heel handig, zodat jouw relaties de maten direct kunnen noteren. De rolbandmaten zijn leverbaar als sleutelhanger van één meter, maar ook professionele varianten van drie tot acht meter zijn verkrijgbaar. De maatverdeling op de band is zowel in inches als centimeters en is veelal geproduceerd uit metaal.

Ook kleine oplagen mogelijk

Het bedrukken van de rolbandmaat wordt gedaan in eigen drukkerij, door onze gespecialiseerde medewerkers. De kunststoffen buitenkant van het gereedschap bedrukken we middels tampondruk, terwijl een metalen behuizing van opdruk wordt voorzien door middel van lasergraveren. De bedrukking vindt plaats op de kast van de rolbandmaat. Bij bedrukken.nl is het mogelijk om rolbandmaten met logo te bestellen vanaf 10 stuks, ook een kleine oplage is dus mogelijk.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact