Filter
Categorie Rollerball pennen Filters
Prijs:
€1 €90

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Rollerball pennen bedrukken

Sorteren op:

Rollerball pennen bedrukken met logo

Een rollerball pen, ook wel roller genoemd, is eigenlijk gewoon een balpen maar dan met dunnere inkt. Op deze manier kun je duidelijk schrijven, terwijl er nauwelijks op de pen gedrukt hoeft te worden. De inkt van een rollerball pen is vaak een gelsoort of op waterbasis. Rollerball pennen bedrukken met logo of bedrijfsnaam dienen uitstekend als relatiegeschenk of promotieartikel. Het bedrukken van rollerball pennen gebeurt middels tampondruk. Deze druktechniek is bij uitstek geschikt voor kleine drukoppervlakken en heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Rollerball pennen bedrukken gebeurt in onze eigen drukkerij. Hier werken enkel specialisten met jarenlange kennis en ervaring.

Vind je het ook zo vervelend om je balpen hard op het papier te moeten drukken als je snel even een notitie moet maken? Of om eerst flink te moeten krassen voordat je balpen zonder haperingen schrijft? Dan is een bedrukte rollerball misschien een beter alternatief. Immers, bij de rollerball pen hoef je slechts een lichte druk uit te oefenen om te schrijven. En dat is natuurlijk wel zo handig als je druk aan het schrijven bent. Voor de snelle notitie raden wij dan ook de rollerball pen aan.


Rollerball pennen bedrukken als relatiegeschenk

Soms wil je je collega's of zakenrelaties even laten weten dat je ze waardeert. Een rollerball pen cadeau doen, bedrukt met jouw logo, is dan een prima manier. Dit kleinigheidje zorgt voor een sterkere band tussen jou en de ontvanger van de pen. Als fijne bijkomstigheid draagt het ook nog eens bij aan je naamsbekendheid. Hiermee sla je dus twee vliegen in één klap.

Rollerball pennen bedrukken we goedkoop, dit doen we vanzelfsprekend in onze eigen drukkerij. Hier werken hoogopgeleide specialisten die het bedrukken van relatiegeschenken tot absolute kunst hebben verheven. Je pennen zijn hier in goede handen. De bedrukking van jouw tekst of logo wordt gerealiseerd via tampondruk. Deze techniek wordt vaak gebruikt bij artikelen met een klein drukformaat. Denk hierbij aan pennen, sleutelhangers en aanstekers. Rollerball pennen bedrukken we uiteraard in je eigen PMS huisstijlkleuren. Voorafgaand aan het productieproces krijg je van ons eerst een gratis drukvoorstel.

Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen tussen alle processen. Van de offerteaanvraag tot aan het drukproces, alles vindt plaats in hetzelfde gebouw. Doordat de lijntjes kort zijn tussen de verschillende afdelingen kunnen wij zeer scherpe prijzen en levertijden aanbieden. Indien op voorraad, kunnen relatiegeschenken soms al binnen een paar werkdagen gedrukt en geleverd worden. Zo laten we jou als klant optimaal profiteren van onze gestructureerde logistieke werkwijze.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact