samples van te bedrukken relatiegeschenken

Bij Bedrukken.nl kan je een monster/proefmodel bestellen van het te bedrukken relatiegeschenk. Deze monsters zijn uiteraard onbedrukt en kunnen alleen geretourneerd worden als je besluit het betreffende relatiegeschenk te bestellen en te bedrukken. In dat geval kan je het monster retourneren, bedrukken wij het mee met de overige relatiegeschenken en worden de verzendkosten gecrediteerd.

Spelregels Bedrukken.nl en 't aanvragen van monsters

Bedrukken.nl is een Europees opererende groothandel in te bedrukken relatiegeschenken. Wij bedrukken onze relatiegeschenken in eigen drukkerij en zijn gericht op het leveren van grotere aantallen. Wij zijn immers gebonden aan verpakkingseenheden en minimale transport- en invoereenheden.

Onze te bedrukken relatiegeschenken zijn goedkoop. Dit is slechts mogelijk als wij onder andere onderstaande sample-regeling hanteren:

 

1. Offerte-aanvraag/ aanvraag monster relatiegeschenk

Vraag een offerte aan via de productpagina van het te bedrukken relatiegeschenk. Vink daarbij het "monster ontvangen" vakje aan. Zie bijv. onder rugzak bedrukken onder "offerte" (blauwe knop)

 

1 a. Kosten:

Artikelprijs + €1,88 transportkosten + €3,50 handlingkosten voor een monster dat in een envelop past.

Artikelprijs + €3,50 transportkosten + €5,50 handlingkosten voor een monster dat als pakket moet worden verzonden

 

2. Bestelling relatiegeschenk

Je besluit het relatiegeschenk te bestellen. In dat geval worden de handlings- en transportkosten voor het versturen van het sample/monster uiteraard gecrediteerd.

Je kunt het monster van het te bedrukken relatiegeschenk uiteraard wel terugsturen en mee laten lopen in de drukorder.

 

3. Aantal samples per aanvraag/klant

Wij versturen maximaal 3 samples per klant per keer. Indien je meer samples wenst, ontvang je eerst een factuur die je voor levering van de relatiegeschenk monsters dient te voldoen.