Filter
Categorie Schoenentassen Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schoenentassen bedrukken

Bedrukte schoenentassen, de naam zegt het al een beetje, zijn voornamelijk voor het opbergen van je schoenen. Heb je bijvoorbeeld een nieuw paar schoenen aangeschaft, dan is de kans aanwezig dat je er een bedrukte schoenentas bij krijgt die geproduceerd is door Bedrukken.nl. Schoenentassen zijn er in diverse uitvoeringen waarbij de variant met één hoofdcompartiment de meest populaire versie is. De schoenentassen drukken wij in de meeste gevallen op één zijde maar ook een opdruk op de tweede zijde is bespreekbaar. Vraag informatie en/of een gratis drukproef aan bij Rik op telefoonnummer 0315-200010.

Sorteren op:

Bedrukte schoenentassen – overal inzetbaar

Eén ding is zeker, iedereen in Nederland maakt gebruik van een paar schoenen en heeft vaak ook nog wel een paar waar je extra zuinig op bent en goed op wilt bergen. Toch gaan onze meeste bedrukte schoenentassen richting sportverenigingen, denk aan hockey, voetbal, tennis en ga zo maar door. Namens voetbalverenigingen als kerstgeschenk hebben wij al heel wat schoenentassen mogen bedrukken. Benieuwd hoe jouw schoenentas eruit kan komen te zien? Neem dan contact met ons op.

Schoenentassen met logobedrukking – welke druktechnieken?

De meeste schoenentassen bedrukken wij goedkoop door middel van rechtstreekse zeefdruk. Soms komt het ook voor dat het materiaal van de schoenentas zich niet leent voor een rechtstreekse zeefdruk, in dat geval maken wij gebruik van transferdruk. In dat geval zijn meerdere opdrukkleuren ook mogelijk.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact