Filter
Categorie Schoenpoetssets Filters
Prijs:
€0 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schoenpoetssets bedrukken

Sorteren op:

Schoenpoetssets bedrukken met logo

Een schoenpoetsset bestaat uit diverse accessoires zoals schoenpoets, een borstel, doekje etc. Om dit alles samen te verpakken, zit er vaak een tasje bij die wij kunnen bedrukken met jouw logo. Schoenpoetssets bedrukken wij veelal door middel van tampondruk. Hier kan het logo op eenvoudige wijze in eventueel meerdere kleuren op het tasje worden gedrukt.

Niets is zo vervelend als vieze schoenen. Vooral wanneer we onderweg plotseling een vlekje of een veeg aarde op onze schoenen krijgen, is dat zeer lastig. Immers, we hebben vaak geen water en doekje bij ons om het vuil eraf te vegen. En dan lopen we er voor de rest van de dag slordig bij. In een dergelijk geval is het natuurlijk handig om een schoenpoetssetje bij de hand te hebben. Want dan pakken we simpelweg een borsteltje en schoensmeer om onze schoenen snel en gemakkelijk weer schoon te krijgen.

Schoenpoetssets bedrukken als relatiegeschenk

Schoenpoetssets bedrukken met logo als relatiegeschenk is ontzettend nuttig voor de ontvanger. Bovendien kan je bedrijf ook van dit cadeau profiteren door de schoenpoetsset te laten bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Op die wijze zullen je zakelijke relaties regelmatig herinnerd worden aan jouw bedrijf. En dat is natuurlijk een gunstige manier om je bedrijf te promoten.

Weet je niet goed welke schoenpoetsset je cadeau wilt doen aan je zakenrelaties? Kijk dan eens rond in het assortiment van bedrukken.nl. Van een luxe, stijlvolle giftbox met schoensmeer, schoenlepel, borstel en doek tot een simpel uitgevoerde vijfdelige set in een metalen busje; je kunt het zo uitgebreid of eenvoudig maken als je zelf wilt.

Heb je eenmaal besloten met welke schoenpoetsset je je bedrijf wilt promoten, dan kun je aangeven met welk logo je het relatiegeschenk wilt laten bedrukken. Daarna kun je weer rustig verdergaan met de dagelijkse bezigheden, want bedrukken.nl zorgt altijd voor een goede service. Daarnaast ook voor een snelle afhandeling van de bestelling en natuurlijk ook voor een prima kwaliteit van het product. Zodat je net zo tevreden bent met het relatiegeschenk als je zakelijke contacten. Heb je nog vragen over schoenpoetssets bedrukken neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact