Schrijfmappen bedrukken

Een bedrukte schrijfmap biedt talloze voordelen tijdens vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten. Door alle benodigdheden binnen handbereik te hebben, ben je altijd goed voorbereid en straal je professionaliteit uit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schrijfmappen bedrukken met logo in kleine oplages

Met gepersonaliseerde schrijfmappen haal je een van onze meest gewaardeerde relatiegeschenken in huis. Deze mappen zijn veelzijdig inzetbaar: perfect als weggever op beurzen of om je werknemers een professionele uitstraling te geven op kantoor. Voor onderweg zijn schrijfmappen met ritssluiting ideaal. En het goede nieuws? Bij Bedrukken.nl bieden we deze mappen al aan in kleine oplages, vanaf slechts 5 stuks. Naast schrijfmappen bedrukken we ook andere relatiegeschenken. Denk aan mokken met je bedrijfslogo of pennen met een reclametekst. Populaire schrijfwaren zijn onder meer eco-pennen, luxe-pennen en Parker-pennen. Met onze opdruk geef je jouw geschenken een persoonlijk tintje en versterk je tegelijkertijd je merkidentiteit.

Druktechnieken schrijfmappen

Voor het bedrukken van schrijfmappen zijn verschillende druktechnieken beschikbaar, afhankelijk van het materiaal en de gewenste uitstraling.

  1. Tampondruk: Deze techniek is ideaal voor kleine logobedrukkingen. Je kunt je logo in één of meerdere kleuren subtiel op de schrijfmap laten drukken. Tampondruk is kosteneffectief en geschikt voor verschillende materialen.

  2. Lasergravering: Deze techniek is geschikt voor schrijfmappen met een metalen plaatje aan de voorzijde. Lasergravering zorgt voor een duurzame en hoogwaardige personalisatie, maar is beperkt tot bepaalde materialen zoals metaal en leer.

  3. Zeefdruk: Voor grote bedrukkingen op schrijfmappen is zeefdruk een goede keuze. Deze techniek maakt het mogelijk om gedetailleerde ontwerpen in meerdere kleuren op de map aan te brengen.

Overleg met onze collega's voor advies over de meest geschikte druktechniek voor jouw schrijfmappen.