Filter
Categorie Schrijfwaren Filters
Prijs:
€0 €189

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Schrijfwaren bedrukken

Schrijfwaren zijn en blijven populaire relatiegeschenken. Schrijfwaren bedrukken ter promotie van je merk of onderneming is een goedkope en effectieve manier. Bij Bedrukken.nl laat je schrijfwaren bedrukken in eigen moderne drukkerij, doordat wij tevens een tal van schrijfwaren op voorraad hebben kunnen wij zeer snel en tegen lage prijzen leveren. Laat schrijfwaren bedrukken en verhoog je naamsbekendheid, imago en merk. In ons brede assortiment schrijfwaren vind je etuis, markeerstiften, pennen, pennensets, laserpointers, potloden en vulpotloden. De meest bekende schrijfwaren zijn pennen. Denk hierbij aan eco pennen, luxe pennen, metalen pennen, reclame pennen en touch pennen. Wil jij schrijfwaren bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Schrijfwaren laten bedrukken met logo?

Schrijfwaren worden door iedereen gebruikt; wij adviseren dan ook om schrijfwaren te laten bedrukken. Het is dan ook niet vreemd dat deze promotieartikelen een brede doelgroep aantrekken. Schrijfwaren bedrukken is verreweg het meest populair. Pennen met logo vergroten je naamsbekendheid. Al deze schrijfwaren bedrukken we in grote oplages tegen zeer lage prijzen met logo of tekst. De meeste schrijfwaren worden bedrukt middels tampondruk. Alleen bij bepaalde materialen, zoals hout en metaal krijgt lasergravering de voorkeur.

Een populaire pen is de kunststoffen touch pen Yasmina. De touch balpen is voorzien van een rubberen grip en zilveren details. Kies voor een bedrukking in max. vier kleuren. De minimale afname is 250 stuks. Liever de pennen laten bedrukken in kleine oplage? In overleg sturen we je een aangepaste prijsopgave toe. Voor de touchscreen pennen hanteren wij een snelle levering.

Schrijfwaren bedrukken in eigen drukkerij

Alle schrijfwaren bedrukken we in onze eigen moderne drukkerij. Veel van deze artikelen zijn uit eigen voorraad leverbaar en hebben hierdoor een korte levertijd. Omdat wij schrijfwaren in onze eigen drukkerij bedrukken kunnen we deze tegen de scherpste prijzen leveren. Voordat we schrijfwaren bedrukken stellen we een gratis digitale drukproef op. Een drukproef is een ontwerp van de schrijfwaren met de gewenste bedrukking. Zo krijg je een goed beeld van het relatiegeschenk in combinatie met jouw logo. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je om hem te controleren. Na akkoord zullen we de schrijfwaren bedrukken.

Bedrukte pennen als populairste schrijfwaren

Bedrukte pennen worden veel gebruikt. Waarschijnlijk zal de pen nog lang populair blijven. Kwalitatief goede merk pennen zoals Charles Dickens pennen, Parker pennen, Senator pennen en Waterman pennen vind je bij ons. Laat pennen graveren of bedrukken met logo en zet ze in als relatiegeschenk of give-away. Pennen met opdruk kan je als cadeau geven. Je relatie of klant zal je dankbaar zijn en de bedrukte pen zal regelmatig worden gebruikt. Zo heeft de balpen Baron een groot drukoppervlak, waardoor jouw logo of tekst direct opvalt. Wanneer je pennen laat bedrukken ben je er zeker van dat jouw naamsbekendheid groeit. Goedkope pennen worden in eigen drukkerij bedrukt.

Zijn bedrukte schrijfwaren veelzijdig promotiemateriaal?

Schrijfartikelen met logo zijn bij uitstek de meest veelzijdige promotieartikelen die er zijn. Ze zijn in vrijwel iedere situatie om te buigen tot een bruikbaar artikel. Of je nu op een beurs staat, een bedrijfsevenement organiseert of een netwerkborrel bijwoont. Er zijn legio mogelijkheden te bedenken om bedrukte pennen of potloden in te zetten als promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking in full colour. Een pen met logo wisselt gemiddeld 7 keer per eigenaar. Je naamsbekendheid zal zich dus als een lopend vuurtje verspreiden. En dit tegen minimale kosten. Schrijfwaren bedrukken is immers één van de voordeligste manieren om reclame te maken. Wil jij ook goedkoop pennen bedrukken? Dat is mogelijk. Daarnaast kunnen wij snel pennen leveren. Voor vragen over schrijfwaren bedrukken kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals activity trackers, jute tassen, ehbo sets en opvouwbare paraplus bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact