Shirts

Een van de meest verkochte promotieartikelen wereldwijd zijn bedrukte T-shirts met logo. Wist je dat? En eigenlijk ook niet zo gek, want shirts zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Er is altijd wel iets wat bij je past; een ronde hals, V-hals of liever een long-T. De keuze is gigantisch. De shirts bedrukken wij met jouw logo of tekst in eigen drukkerij voor het mooiste resultaat, natuurlijk in hoge kwaliteit. Omdat bedrukte shirts in de meeste gevallen ingezet worden als promotieartikel mag het niet te veel kosten. Onze shirts met logo kunnen wij goedkoop leveren doordat ons kanaal zo kort mogelijk is. Ondanks dat onze shirts goedkoop zijn en snel geleverd kunnen worden, gaat dit niet ten koste van de service. Wist je dat je gratis een digitale drukproef van ons kunt krijgen ter beoordeling? En dat wij ook mogelijkheden bieden zodat je pasmaten kunt bestellen? Neem contact op met ons om de mogelijkheden rondom shirts bedrukken te bespreken; bel gerust op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

33 resultaten

Pagina
 1. Polo Junior
  Vanaf € 7,20 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,69 Bij 500 stuks
 2. T-shirt Classic-V Woman
  Vanaf € 4,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,30 Bij 500 stuks
 3. T-shirt Classic Woman
  Vanaf € 3,34 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,64 Bij 500 stuks
 4. Polo Long Sleeve
  Vanaf € 12,52 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 9,56 Bij 250 stuks
 5. Polo's bedrukken
  Vanaf € 8,50 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 6,61 Bij 500 stuks
 6. T-shirt Classic Tanktop Woman
  Vanaf € 4,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,26 Bij 500 stuks
 7. T-shirt Classic Tanktop
  Vanaf € 4,12 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,26 Bij 500 stuks
 8. T-shirt Classic bedrukken met logo
  Vanaf € 6,97 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,51 Bij 500 stuks
 9. T-shirt Classic-V
  Vanaf € 4,18 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,30 Bij 500 stuks
 10. T-shirt Comfort
  Vanaf € 7,45 p/st bij 10 stuks
  Vanaf € 5,80 Bij 500 stuks
 11. Stedman T-shirt Classic-T for kids
  Vanaf € 2,85 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,25 Bij 500 stuks
 12. Stedman heren T-shirt met ronde hals
  Vanaf € 6,56 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 5,18 Bij 500 stuks

33 resultaten

Pagina

Bedrukte shirts – de drukposities

De meest voorkomende drukpositie bij shirts bedrukken is een opdruk op de voorzijde en dan veelal op de borst. Ook een combinatie van logobedrukking op zowel de borst als rug zie je steeds vaker. Het voordeel van een shirt is ook dat er veel mogelijkheden zijn. Werk je bijvoorbeeld met sponsors dan is een logo van de hoofdsponsor op het shirt de meest logische drukpositie. Is er daarnaast nog sprake van diverse sub-sponsoren dan is de achterzijde van jouw shirt ook een uitstekende positie. Nu kunnen wij ons ook voorstellen dat er nog een pay-off op een mouw geplaatst moet worden, ook dit is geen enkel probleem. Maak opvallende reclame voor jouw evenement of bedrijf met bedrukte T-shirts en geef jouw doelgroep ook nog iets tastbaars mee. Ook het volledig full-colour drukken van een compleet shirt door middel van sublimatie is tegenwoordig mogelijk.

T-shirts met logo bedrukt – welke druktechnieken zijn er?

Voor het shirts bedrukken zelf zijn er veel druktechnieken mogelijk. Wij zullen hier beknopt uitleg over geven. Wil je je bedrukte shirts zo goedkoop mogelijk, dan is zeefdruk een uitstekende optie en het heeft ook nog eens een prima uitstraling. Een andere veelvoorkomende druktechniek is transferdruk. Deze druktechniek gebruiken wij voornamelijk wanneer het materiaal van het shirt te grof is om rechtstreeks te drukken. Heb je luxe shirts met lange mouw bijvoorbeeld, dan kunnen wij een borduring van harte aanbevelen. Ook shirts borduren wij in eigen drukkerij met logo of afbeelding. Kleding bedrukken met een luxere uitstaling kan dus het best middels een borduring. Zelf een foto ontwerpen en bedrukken op een shirt? Ook dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Laat ook jouw T-shirt ontwerpen en maak op originele wijze reclame. De T-shirt bedrukking is goed zichtbaar en zal zorgen voor een unieke manier van reclame maken.

Shirts bedrukken – welke uitvoeringen zijn er?

De meest verkochte variant is een shirt met korte mouwen en ronde hals. Toch is de mode in het algemeen ook steeds belangrijker en wordt er goed naar de kwaliteit en uitstraling gekeken. Sterk in opmars zijn dan ook de shirts met een V-hals, net even iets sportiever dan een ronde hals. Qua taille is er ook een verschuiving. Waar shirts eerder ruim mochten vallen, hecht men nu ook veel waarde aan slim-fit shirts. Ook kleine accenten zoals een kleurtje in een biesje zie je steeds vaker terug. Er is ook onderscheid in uitvoering tussen mannen en vrouwen, al kun je ook voor unisex-modellen kiezen. Wat betreft drukkosten maakt het overigens niet uit wat voor een uitvoering je kiest. Ben je op zoek naar een specifiek model T-shirt bedrukt met logo, neem dan gerust contact met ons op. Al onze shirts, van de basic T-shirts tot aan de premium T-shirts, vind je op deze pagina.

Goedkope shirts bedrukken

Iedereen heeft wel een keer een bedrukt shirt gedragen namens een instelling, bedrijf of evenement. Denk maar eens aan de avondvierdaagse bij kinderen, een groot feest waarbij alle kinderen er goed verzorgd bijlopen in een kinder T-shirt. Of denk aan grote festivals zoals de Zwarte Cross waar je ook veelvuldig shirts met opdruk ziet. Maar ook als bedrijfskleding bij bedrijven zie je met regelmaat een shirt met bedrijfslogo gedrukt op de borst voorbij komen. Oftewel: shirts bedrukken wordt vaker gedaan dan je misschien denkt. Ook bedrukte shirts bestellen? Dat kan eenvoudig bij Bedrukken.nl. Voordat we jouw order in productie nemen, ontvang je eerst een digitale proefdruk. Zo kun je eenvoudig zien hoe het logo of de afbeelding op het shirt geplaatst wordt.

Mocht je op zoek zijn naar een complete outfit, denk aan jassen bedrukken of truien bedrukken, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk dan eens rond bij onze andere kledingstukken, zoals (heren) polo’s, blouses en kinderkleding. Na het plaatsen van de offerte aanvraag en het goedkeuren van het gratis digitale drukvoorstel gaan we voor je aan de slag. Het proces van shirts bedrukken met tekst of logo gebeurt in onze eigen moderne drukkerij, waardoor we een snelle levering kunnen garanderen, al vanaf 5 werkdagen. Wil je juist in kleine oplage een T-shirt laten bedrukken? Een aantal shirts zijn leverbaar vanaf 5 stuks.

Service rondom shirts bedrukken

Heb je hulp nodig rondom goedkope shirts laten bedrukken? We zijn telefonisch bereikbaar via +31 315-200010 en ook per mail: [email protected]. Bel ons ook voor vragen omtrent andere bedrukte kleding zoals werkkleding bedrukken, een warm hooded vest of softshell jassen met logo. Afhankelijk van het doel dat je met de bedrukte shirts wilt bereiken, kunnen wij je adviseren welke bedrukkingen of borduringen het meest geschikt zijn. Kortom: voor shirts bedrukken zit je hier goed. We staan voor je klaar.