Slazenger

Slazenger

Reeds tientallen jaren een begrip in de tenniswereld en tegenwoordig ook toonaangevend op het gebied van promotiekleding. Het merk Slazenger is niet meer weg te denken door haar polo’s, T-shirts, caps, bodywarmers en al het andere top textiel wat Slazenger te bieden heeft.

Wat Slazenger zo anders maakt dan de andere textiel merken is haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Je zult een ongeëvenaarde kwaliteit aantreffen tegen de scherpste prijzen.

Verzeker jezelf op je bedrijfsuitjes, evenementen of beurzen van een uitstekend imago en draag een T-shirt of polo van Slazenger. De uitstraling van deze prima kwaliteit textiel zal hoge ogen gooien en je imago zeker ten goede komen.

Slazenger heeft prima rekening gehouden met de vraag van klanten om de kleding te kunnen personaliseren. Alle polo’s en shirts beschikken over een groot drukformaat waarop je logo’s of reclameteksten prima bedrukt kunnen worden.

Wij vinden het als groothandel belangrijk om voldoende Slazenger producten op voorraad te houden zodat wij onze klanten, indien nodig, snel kunnen leveren. Wil je een borduring of bedrukking van je logo of reclametekst dan is dit uiteraard geen probleem.

Een eigen borduurstudio zorgt voor prima kwaliteit borduringen en onze drukkerij is in staat om t-shirts en polo’s te bedrukken in de hoogste kwaliteit.
Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.