Flesopener sleutelhanger

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sleutelhangers met flesopener bedrukken met logo

Een biertje op z’n tijd kan erg lekker zijn. Maar zonder flesopener is het nog een behoorlijk karwei om dat welverdiende biertje ook open te krijgen. Met de meest uiteenlopende voorwerpen wordt geprobeerd om het bier te openen. Maar het snelste en het gemakkelijkste blijft de daar speciaal voor bedoelde flesopener. En deze heb je voortaan altijd bij de hand, doordat hij aan je sleutelbos gemaakt kan worden. Zo heb je je bier of fris voortaan in een wip open. Bovendien houd je al je sleutels netjes bij elkaar door middel van de sleutelhanger. Laat sleutelhangers met flesopener bedrukken met je eigen logo of tekst en vergroot je naamsbekendheid.

Een voordeel voor als je de sleutelhanger flesopener als relatiegeschenk weggeeft, is dat ze erg geschikt zijn om te bedrukken met een logo. En je logo zal continu gezien worden als hij aan de sleutelbos van je relaties hangt. Daarnaast zal de flesopener meerdere gebruikers passeren doordat deze op tafel wordt gelegd voor gezamenlijk gebruik. Dit is dus een hele geschikte manier om reclame te maken voor je bedrijf.


Sleutelhangers met flesopener bedrukken voor beurzen

De sleutelhanger flesopeners zijn erg geschikt om uit te delen op beurzen, omdat ze snel in het oog springen en gemakkelijk mee te nemen zijn. Het is een goed formaat om in grote aantallen mee te nemen en iedereen kan dit bedrukte cadeautje gelijk aan zijn sleutelbos vastmaken. Zo zal het dus niet in een tas met andere spullen en folders verdwijnen, maar altijd gebruikt worden.

Je logo zal dus erg goed gezien worden door iedereen aan wie je deze gadget geeft. Maar ook hun vrienden zullen jouw logo zien als de sleutelhanger flesopener tevoorschijn wordt getrokken. Met name bij studenten zal dit relatiegeschenk erg in de smaak vallen. Maar ook je partners of klanten zullen een biertje op z’n tijd wel lusten en zij zullen dus ook gretig gebruik maken van de flesopeners. Wil je meer informatie over sleutelhangers flesopener bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.