Filter
Categorie Sleutelhangers Filters
Prijs:
€0 €4

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Sleutelhangers bedrukken

Sorteren op:

Sleutelhangers bedrukken met logo

Sleutelhangers bedrukken als relatiegeschenk kan je naamsbekendheid vergroten. Sleutelhangers bedrukken wij in allerlei soorten en maten. Niet alleen het materiaal van de sleutelhangers is heel divers, maar ook de vorm, de kleur en de mogelijke opdruk varieert enorm. Voor iedere branche is wel een sleutelhanger te bedrukken. Ons assortiment herbergt een breed scala aan sleutelhangers, waaronder sleutelhangers die drijven, hangers met een lampje en hangers in de vorm van een winkelwagenmuntje.

Iedere sleutelhanger is geheel naar jouw smaak te ontwerpen. Kies een tekst of logo en wij zullen dit snel en goedkoop op de door jou gekozen sleutelhangers bedrukken. Deze bedrukking vindt plaats in onze eigen drukkerij. Hier beschikken wij over zeer geavanceerde apparatuur en hoog opgeleid personeel die van jouw sleutelhanger een fantastisch relatiegeschenk maakt. Sleutelhangers bedrukken met logo doen het met name goed op beurzen, open dagen en evenementen.


Sleutelhangers bedrukken ter promotie

Sleutelhangers bedrukken met logo, passend bij jouw branche. Bedrukte sleutelhangers zijn uitstekend in te zetten als promotie- of relatiegeschenk. Tevens zijn ze bij bedrukken.nl van zeer goede kwaliteit. Heb je vragen over sleutelhangers bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op met onze professionals. Zij helpen je graag verder met het kiezen van de geschikte sleutelhangers. Daarnaast kun je vrijblijvend een offerte aanvragen!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact