Filter
Categorie Snoepjes Filters
Prijs:
€0 €11

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Snoepjes bedrukken

Snoepjes bedrukken om de promotie van je product of dienst extra kracht bij te zetten. Niemand zal jouw bedrukte snoepjes afwijzen. We zijn er immers allemaal dol op. Heerlijk die zoetigheid. Bedrukt snoep is een uitstekende manier om reclame mee te maken. Naamsbekendheid gaat immers makkelijk door de maag. Laat snoep bedrukken met logo of tekst, of het nu chocolade of pepermunt betreft. Heb je vragen over snoepjes bedrukt met een opdruk? Neem dan contact op het ons team. Dat kan telefonisch via +31 315-200010 of per mail op [email protected]

Sorteren op:

Hoe kunnen snoepjes ingezet worden?

Snoep met logo kan heel breed ingezet worden, binnen bedrijven, op scholen of tijdens open dagen als originele weggever of als bedrukt relatiegeschenk. Snoepjes met logo worden vaak ingezet tijdens bijzondere dagen, waaronder de Dag van de Leraar of de Dag van de Verpleging. Verras de hardwerkende collega’s met heerlijke lekkernijen. Bij Bedrukken.nl kun je allerlei soorten snoep laten bedrukken.

Welke soorten snoepjes zijn er?

Ons assortiment van bedrukt snoepgoed is enorm veelzijdig: van mini chocos en chocolade bedrukken tot aan pepermunt blikjes en jelly beans in een glazen snoeppot. Deze snoep relatiegeschenken kunnen uiteraard voorzien worden van een persoonlijke opdruk. Als je een offerte aanvraag plaatst, kies dan de kleur opdruk en upload het logo of de gewenste (reclame)tekst.

Snoepjes bedrukken met logo

Zo creëer jij het perfecte promotieartikel voor jouw reclamecampagne. Al ons snoep wordt bedrukt in onze eigen drukkerij. Dit komt de levertijd van jouw snoepjes ten goede. Ga jij voor snoepjes in blik, in een doosje of in een wikkel? Pepermunt doosjes kun je eenvoudig uitdelen aan jouw relaties, terwijl chocolade met logo een meer persoonlijk karakter heeft. Ben je op zoek naar een adventkalander? Deze kerst chocolade is bij ons verkrijgbaar in een kleine oplage (vanaf 25 stuks).

Contact over bedrukte snoepjes

Snoep is dus perfect in te zetten als promotieartikel tijdens reclamecampagnes. Ook met een klein budget, als je de prijs per stuk laag wil houden, zijn er voldoende mogelijkheden. Laat dan pepermuntjes bedrukken met een gewenste opdruk. Deze mintjes zitten doorgaans in een rond snoep blik, dat wij middels tampondruk en full colour-print kunnen bedrukken met logo. Wil je meer informatie over snoepjes bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact op als je hulp nodig hebt of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten helpen je graag verder. Bel ons op +31 315-200010 of mail naar [email protected]

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen