Filter
Categorie Spaarpotten Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Spaarpotten bedrukken

Sorteren op:

Spaarpotten bedrukken met logo

Spaarpotten bedrukken met logo zijn leuke weggevertjes namens banken, verzekeraars en financiële instellingen om eens extra te benadrukken hoeveel men kan besparen of kan verdienen. Een leuke en originele manier van promotie. Als groothandel hebben wij diverse spaarvarkentjes en spaarpotten in ons assortiment, die wij snel en goedkoop uit voorraad kunnen leveren. Een spaarpot bedrukken wij middels tampondruk in de door jou opgegeven huisstijl PMS kleuren.


Spaarpotten bedrukken in eigen drukkerij

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte spaarpot, ter promotie en ondersteuning van de marketingacties. Door spaarpotten met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope spaarpotten voldoende op voorraad. Alle spaarpotten bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Op deze manier kunnen wij direct controle uit oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte spaarpotten als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de spaarpotten met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen, wanneer de spaarpotten worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken spaarpotten nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om spaarpotten met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan de bestelling, zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij de spaarpotten bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een spaarpot bedrukken? Neem dan contact op met onze professionals. Bestel nu snel spaarpotten als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact