Filter
Categorie Spellen Filters
Prijs:
€0 €26

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Spellen bedrukken

Het spelen van spelletjes is nog altijd populair. Vrienden en familie komen nog steeds bijeen om gezelschapsspellen te spelen. Spelletjes zijn geschikt voor jong en oud. Mensen zijn sinds de coronacrisis veel meer thuis. Nu we veel minder naar buiten kunnen, zullen we ons thuis moeten vermaken. In het begin van het coronavirus zijn er veel spellen verkocht. In ons assortiment spellen vind je behendigheidsspellen, doespellen, jojo’s, puzzels en speelkaarten. Een aantal populaire relatiegeschenken zijn de schuifpuzzel vierkant, 54-delig houten toren spel, polyester frisbee, een houten dominospel of de fidget spinners. Onze spellen met logo zijn scherp geprijsd. Je kan spellen laten bedrukken met een logo of tekst. Bedrukte spellen zijn originele relatiegeschenken. Heb je vragen over spelletjes bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik spellen met logo bedrukken?

Spellen kunnen we met logo bedrukken. Ook kunnen spellen worden voorzien van een bedrukking met naam of tekst. Tijdens de feestdagen staat gezelligheid centraal en is het tijd voor het spelen van spelletjes. Bedrukken.nl beschikt over een ruim assortiment aan diverse spellen, die bedrukt kunnen worden met logo. De druktechniek die wij gebruiken is afhankelijk van het type materiaal. Bijna alle spellen bedrukken wij middels tampondruk in de door jou opgegeven PMS huisstijlkleuren. Wil je het geschenk liever wat luxer over laten komen, dan kan er gekozen worden voor een stijlvolle lasergravering of een bedrukking in full colour. Luxe relatiegeschenken zoals bedrukte spelletjes zijn exclusieve cadeaus voor je relaties.

Er zijn tal van kaartspellen die gespeeld kunnen worden met klassieke speelkaarten. Denk aan spellen zoals pesten, hartenjagen en pokeren. De blikjes worden voorzien van een bedrukking. Bedrukte kaarten zorgen voor speelplezier bij je relaties. De minimale afname is 25 stuks. Liever een kleine oplage speelkaarten bedrukken met logo? Wij adviseren je om hierover contact met ons op te nemen. Wij kunnen de bedrukte kaarten snel leveren.

Hoe kan ik mijn logo aanleveren?

Het aanleveren logo kan via onze website of per mail. Wij sturen je vervolgens een digitale drukproef toe. Hierop staat het spel met jouw logo. Nadat jij ons akkoord hebt gegeven, zullen we de relatiegeschenken bedrukken. Spellen zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie – ongeacht je bestemming. Denkspellen en speelkaarten zijn een perfect tijdverdrijf voor tijdens een lange auto- of busreis, en een spelletje beachbal of jeu de boules is hartstikke leuk voor op het strand of op de camping. Ook opblaasbare artikelen, auto artikelen en kop en schotels kunnen meegenomen worden als je een weekje op de camping staat. Voor elke gelegenheid is er wel een spel te bedenken.

In deze tijd van tv’s, tablets en smartphones zou je bijna vergeten dat ze bestaan: gezelschapsspellen. Juist daarom is niets gezelliger dan met familie of vrienden rond de tafel te zitten en een ouderwets bordspel te spelen. De spellen van Bedrukken.nl zijn altijd op voorraad en leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. We kunnen alle spellen bedrukken in onze moderne drukkerij. Een spel met daarop je bedrijfsnaam, logo of persoonlijke boodschap is een leuk en bijzonder relatiecadeau. Ook op beurzen en evenementen zal een (bedrukt) spel zeker opvallen.

Wat is er nou leuker dan een spel te doen met muziek. Of muziek nou centraal staat in het spel of juist op de achtergrond te horen is. Muziek voegt zoveel toe aan een activiteit. Het geeft sfeer, het verbreekt stiltes en muziek brengt een positieve invloed met zich mee. Maar je telefoon geeft niet het geluid wat je wil en je hebt niet altijd een geluidsinstallatie bij de hand. Daarom is het mega handig om een kleine speaker in je tas te hebben. Wij kunnen bluetooth speakers bedrukken met jouw logo.

Contact

Heb je vragen over spellen bedrukken? Wij voorzien je graag van informatie. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook voor andere relatiegeschenken zoals oranje artikelen, fiets artikelen en metalen pennen kun je bij ons terecht. Strandballen bedrukken we geheel naar wens. Liever een frisbee? Ook voor bedrukte frisbees ben je bij ons aan het juiste adres. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen