Filter
Categorie Spellen Filters
Prijs:
€0 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Spellen bedrukken

Sorteren op:

Spellen bedrukken met logo

Tijdens de feestdagen staat gezelligheid centraal en is het tijd voor het spelen van spelletjes. bedrukken.nl beschikt over een ruim assortiment aan diverse spellen, die bedrukt kunnen worden met logo. De druktechniek die wij gebruiken is afhankelijk van het type materiaal. Bijna alle spellen bedrukken wij middels tampondruk in de door jou opgegeven PMS huisstijlkleuren. Wil je het geschenk liever wat luxer over laten komen, dan kan er gekozen worden voor een stijlvolle lasergravering.

In deze hectische tijd van tv’s, computers en mobieltjes zou je bijna vergeten dat ze bestaan: gezelschapsspellen. Juist daarom is niets gezelliger dan met familie of vrienden rond de tafel te zitten en een ouderwets bordspel te spelen.


Ruim assortiment spellen bedrukken

Spellen zijn ook ideaal om mee te nemen op vakantie – ongeacht je bestemming. Denkspellen en speelkaarten zijn een perfect tijdverdrijf voor tijdens een lange auto- of busreis, en een spelletje beachbal of jeu de boules is hartstikke leuk voor op het strand of op de camping. Voor elke gelegenheid is er wel een spel te bedenken.

In het spellenassortiment van bedrukken.nl is voor ieder wat wils. of je nu op zoek bent naar een bordspel, jojo of pokerset, bedrukken.nl heeft het allemaal. Een aanrader is de 7-in-een spellenset: een klassieke, mooi afgewerkte houten doos met daarin diverse spellen zoals schaken, dammen en domino.

De spellen van bedrukken.nl zijn altijd op voorraad, en leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Ook kunnen alle spellen bedrukken in onze vaardige drukkerij. Een spel met daarop je bedrijfsnaam, logo, slogan of persoonlijke boodschap is een leuk en bijzonder relatiecadeau. Ook op beurzen en evenementen zal een (bedrukt) spel zeker hoge ogen gooien. Heb je nog vragen over spellen bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact