Filter
Categorie Sporthanddoeken Filters
Prijs:
€1 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Sporthanddoeken bedrukken of borduren

Zijn je (zakelijke) relaties sportief? Of beschik je over een sportschool en ben je op zoek naar leuke give-aways voor je leden? Er zijn verschillende redenen om sporthanddoeken in te zetten als relatiegeschenk. Deze handdoeken zijn specifiek geschikt voor sporters. Het is fijn om altijd een handdoek bij je te hebben tijdens het sporten. Niet alleen om je eigen zweet mee af te vegen, maar ook tijdens het gebruik van fitnessapparatuur is hygiëne belangrijk. Er zijn veel verschillende sporten die beoefent kunnen worden, waardoor sporthanddoeken zoals een fitness handdoek populaire relatiegeschenken zijn. Laat ze bedrukken naar wens. Denk bijvoorbeeld aan een sporthanddoek met custommade print of een kleur opdruk. Voor meer informatie over handdoeken bedrukken, kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sporthanddoeken bedrukken met logo

Sporthanddoeken bedrukken van topkwaliteit met logo of bedrijfsnaam doe je bij Bedrukken.nl. Vergroot je naamsbekendheid in de sportschool of op het sportveld. Door het grote drukoppervlak zal de sporthanddoek met bedrukking direct opvallen. Sporthanddoeken bedrukken als relatiegeschenk werkt altijd goed. De handdoeken komen altijd van pas. Daarnaast laat je zien dat jouw onderneming bezig is met sport en bewegen en met het welzijn van jouw klanten, relaties en collega's. Spreek jouw doelgroep aan en laat sport handdoeken bedrukken.

Ga je meerdere keren per week naar de sportschool, neem dan dit makkelijke sporthanddoekje in nylon zakje mee. Deze sporthanddoek 40x80 cm is handig om mee te nemen. Zowel de handdoek als het zakje is te bedrukken. De minimale afname van deze sport handdoek is 15 stuks. Wij hanteren een snelle levering.

Zorg ervoor dat je relaties het koel houden tijdens het sporten met onze Remy koelhanddoek in PETverpakking. Deze handdoek is snel absorberend, sneldrogend en wasbaar. Wordt geleverd in een houder met draagbeugel en karabijnhaak, zodat hij eenvoudig mee te nemen is. De sneldrogende sporthanddoek met custommade verpakking is leverbaar in 5 kleuren.

Kan ik sporthanddoeken beter laten bedrukken of borduren?

De keuze tussen een bedrukking of borduring is afhankelijk van je wensen en het budget. Is jouw doel om een sportief imago te creëren voor je bedrijf? Kies dan voor een bedrukte sporthanddoek. Bij ons kan je sporthanddoeken laten bedrukken of borduren. Personaliseer sporthanddoeken met jouw naam, logo of tekst. Wanneer je kiest voor een borduring ben je verzekerd van een duurzaam resultaat.

Sporthanddoeken bedrukken en borduren wij tegen de allerlaagste prijzen en leveren we snel. Dit omdat wij sporthanddoeken bedrukken in eigen moderne drukkerij. Alleen professionals met jarenlange ervaring gaan aan de slag met jouw handdoeken.

Hoe kan ik bedrukte sporthanddoeken bestellen?

Om sporthanddoeken te bestellen, kan je via onze website eenvoudig een offerte aanvraag indienen. Zodra wij de aanvraag hebben ontvangen zullen we een offerte en een gratis digitale drukproef opstellen. Door middel van een logo preview kunnen we je vooraf laten zien hoe de sporthanddoek met logo eruit komt te zien. Na jouw akkoord zullen we de sporthanddoeken bedrukken.

Contact

Voor vragen over sporthanddoeken bedrukken kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals opblaasbare artikelen, eco notitieboekjes, wireless chargers en pennen bedrukken we in onze drukkerij. Voor meer informatie over onze algemene voorwaarden kan je een kijkje nemen op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact