Sporttas Messi
€ 11,34 € 9,33
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Deze robuuste sportieve tas, vervaardigd uit stevig 600D polyester, staat garant voor duurzaamheid en weerstand tegen dagelijkse slijtage. Naast de praktische kwaliteiten is ook aandacht besteed aan het esthetische aspect. Reflecterende strepen zijn strategisch geplaatst, waardoor de drager opvalt in het verkeer. Het hoofdcompartiment biedt voldoende ruimte voor essentiële sportuitrusting, zoals voetbalschoenen en trainingspakken. Met twee functionele ritsvakken en een verstelbare schouderband combineert deze tas gebruiksgemak met stijl. Eenvoudig te bestellen via onze website of telefonisch.

Drukpositie en techniek

De mogelijkheid tot het bedrukken van sporttassen op het voorvakje tussen de reflecterende strepen opent een scala aan personalisatiemogelijkheden. De gekozen druktechniek is transferdruk, die bekend staat om zijn vermogen om hoogwaardige bedrukkingen te leveren. Het proces van transferdruk maakt gebruik van warmte en druk om de inkt op het materiaal over te brengen, resulterend in een duurzame en slijtvaste opdruk.

Transferdruk: kwaliteit gegarandeerd

Met transferdruk kunnen wij een superieure afdrukkwaliteit waarborgen op het geselecteerde voorvakje van de sporttas. Deze techniek staat bekend om zijn vermogen om gedetailleerde ontwerpen en levendige kleuren over te brengen, wat resulteert in een indrukwekkend en duurzaam eindproduct. Het voordeel van transferdruk is de veelzijdigheid ervan, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten materialen en texturen.

Gratis drukproef: ontdek de mogelijkheden

Wij nodigen klanten uit om gratis en geheel vrijblijvend een drukproef aan te vragen. Deze proef stelt u in staat om vooraf de beoogde bedrukking op de sporttas te bekijken, zodat u verzekerd bent van een resultaat dat aan uw verwachtingen voldoet. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid blijkt uit deze service, waarbij wij streven naar perfectie in zowel ontwerp als uitvoering.

In slechts enkele eenvoudige stappen kunt u de sporttassen personaliseren met uw unieke ontwerp, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een persoonlijk tintje krijgen.

Plus- en minpunten
  • Reflecterende veiligheidsstrepen
  • Draagband
  • 2 ritsvakken
  • Geringe kleur keuze
    Aantal 102550100250
    Onbedrukt €11,34€10,34€9,91€9,48€9,33
    Opdruk 1 kleur €2,29€2,04€1,83€1,58€1,37
    Instelkosten: € 39,95
    Meer informatie
    Product Sporttas Messi
    Art.nr. GI-100047
    Materiaal Polyester 600D,PVC backing
    Levertijd 6 werkdagen
    Formaat 58x26x30 cm
    Gewicht (gr) 786 gram
    Alt. art.nr. 5689
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.