Filter
Categorie Stappentellers Filters
Prijs:
€1 €13

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Stappentellers bedrukken

Sorteren op:

Stappentellers bedrukken met logo

Een stappenteller telt het aantal gemaakte stappen en maakt het mogelijk om dit af te lezen via een digitaal display. Stappentellers zijn dan ook leuke weggevertjes namens bedrijven met een sportieve achtergrond zoals fitnesscentra of een diëtisten praktijk. Laat stappentellers bedrukken met logo of reclametekst.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte stappenteller, ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door stappentellers met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot.

Stappentellers bedrukken in eigen drukkerij

Alle stappentellers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte stappentellers als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de stappentellers met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de stappentellers worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken stappentellers nodig hebben, zijn wij graag van dienst.

Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om stappentellers met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij je stappentellers bedrukken met het logo of de reclametekst. Heb je vragen over hoe wij stappentellers bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte stappentellers. Bestel nu snel stappentellers als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact