Filter
Categorie Stappentellers Filters
Prijs:
€1 €32

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Stappentellers bedrukken

We weten allemaal dat voldoende beweging goed is voor onze gezondheid. Wil jij je relaties stimuleren om meer te bewegen? Een stappenteller telt hoeveel stappen er gezet worden en zo kan je het aantal verbrande calorieën bijhouden. Aan het einde van de dag weet je precies of je voldoende hebt bewogen. Stappentellers, ook wel activity trackers genoemd, zijn echte fitness artikelen. Gebruik activity trackers als bootcamp stappenteller of als een fit activity tracker. In het assortiment van Bedrukken.nl vind je stappentellers in verschillende kleuren en modellen. Kies voor een stappenteller als give-away of als origineel relatiegeschenk met logo of tekst. Een stappenteller armband kan bedrukt worden naar wens. Wil je meer informatie over stappentellers als relatiegeschenken bedrukken? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Kan ik stappentellers bedrukken met logo?

Stappentellers bedrukken we naar wens. Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte stappenteller, ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door stappentellers met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot.

Een ABS stappenteller telt het aantal gemaakte stappen en maakt het mogelijk om dit af te lezen via een digitaal display. Een stappenteller bedrukt met logo is een leuk weggevertje namens bedrijven met een sportieve achtergrond zoals fitnesscentra of een diëtisten praktijk. Stappentellers zijn populaire relatiegeschenken.

Een populaire stappenteller met digitale telfunctie is de activity tracker Bolt. Het fitness horloge heeft verschillende specificaties waardoor hij voor verschillende doeleinden ingezet kan worden. De minimale afname is 25 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage stappentellers als relatiegeschenk adviseren we om contact met ons op te nemen. Wij kunnen bedrukte activity trackers Bolt snel leveren. Liever een stappenteller met riemclip? Kies dan voor onze stappenteller Onmood.

Hoe worden stappentellers bedrukt?

De meeste stappentellers bedrukken we middels de druktechniek tampondruk. In sommige gevallen kunnen wij stappentellers ook laten graveren. Gegraveerde stappentellers zijn krasvast, wat betekent dat het duurzame relatiegeschenken zijn. Alle stappentellers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte stappentellers als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de stappentellers met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de stappentellers worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken stappentellers nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Voor de bedrukte activity trackers hanteren we een snelle levering.

Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om stappentellers met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een gratis digitale drukproef toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij je stappentellers bedrukken met het logo of de reclametekst. Na jouw akkoord, zullen we de stappentellers bedrukken met logo.

Contact

Ben je op zoek naar luxe relatiegeschenken zoals stappentellers? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor andere relatiegeschenken zoals wijn accessoires, auto artikelen, luxe pennen en draadloze opladers kan je bij ons terecht. Heb je vragen over stappentellers bedrukken? Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Wij helpen je graag verder. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen