Stopwatches

Ook stopwatches bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Wij kunnen je logo in de oorspronkelijke PMS-kleuren drukken voor een optimale uitdraging van je huisstijl. De druktechniek die het meest geschikt is voor het bedrukken van kleine objecten zoals stopwatches is tampondruk, waarbij je logo als het ware op de artikelen 'gestempeld' wordt. Een stopwatch is een leuk, sportief en nuttig promotieartikel dat vooral geschikt is voor de promotie van sportverenigingen en organisaties die met sport te maken hebben. Dus als je op zoek bent naar een promotieartikel voor je voetbalclub, dan is een stopwatch echt iets voor jou. Stopwatches zijn ook zeer bruikbaar voor hockeyclubs, roeiverenigingen, atletiekverenigingen, schaatsgezelschappen en ga zo maar door. Een stopwatch is een onmisbaar attribuut voor vrijwel elke sport.

Oplopende volgorde

1 artikel

  1. Digitale stopwatch met nekkoord
    Vanaf € 3,62 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 2,88 Bij 1000 stuks

1 artikel

Stopwatches bedrukken met logo

Ook als relatiegeschenk is een stopwatch meer dan geschikt. Met een stopwatch kun je gemakkelijk bijhouden hoe lang je over het hardlooprondje doet, en je tijden blijven verbeteren. Met een stopwatch kun je je eigen vorderingen en die van anderen gemakkelijk in de gaten houden.

Bedrukken.nl biedt verschillende soorten stopwatches aan, waaronder zelfs een waterproof model. Alle stopwatches zijn van zeer hoge kwaliteit, en zijn in vele kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn stuk voor stuk voorzien van een stevig, comfortabel koord, zodat je de stopwatch om je nek kunt dragen. Ook hebben ze allemaal een digitale klok, alarm en datumaanduiding. Vanzelfsprekend kan elke model stopwatch bedrukt worden in onze moderne drukkerij, door middel van tampondruk.

Stopwatches bedrukken als promotieartikel

Stopwatches bedrukken om je sportvereniging te promoten bij evenementen als open dagen, sportmarkten en andere gelegenheden. Een stopwatch met logo, naam of slogan erop gedrukt is een geschenk dat niemand zal weigeren. Stopwatches bedrukken wij geheel in jouw eigen huisstijl. Stopwatches bedrukken als promotieartikel zal de naamsbekendheid van jouw vereniging of organisatie effectief vergroten.

bedrukken.nl heeft altijd al haar producten ruim op voorraad. Vanuit onze persoonlijke Nederlandse groothandel kunnen wij bestellingen snel verwerken en versturen – en dat alles tegen een scherpe prijs. Als je vandaag een bestelling plaatst, heb je de bestelde artikelen voor je het weet in huis. Nog vragen over stopwatches bedrukken? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.