Filter
Categorie Stormparaplu's Filters
Prijs:
€4 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Stormparaplu's bedrukken

Sorteren op:

Stormparaplu's bedrukken met logo

Een stormparaplu wordt, net zoals alle andere paraplu’s, bedrukt in zeefdruk. De meeste stormparaplu’s hebben 8 segmenten die bedrukt kunnen worden met een logo. Echter wordt er in de meeste gevallen gekozen om een logo slechts op 1 segment te drukken. Jouw logo wordt rechtstreeks door een zeefdrukker middels een speciaal zeefraam en inkt op 1 paneel gedrukt. Vervolgens wordt de opdruk door middel van hitte kort verwarmd en wordt de stormparaplu op een plek gelegd zodat de inkt uit kan harden. Na een dag drogen zit je bedrukte logo muurvast en kunnen de bedrukte stormparaplu’s jouw kant opgestuurd worden. Twijfel niet langer en laat stormparaplu's bedrukken met logo of bedrijfsnaam.

Helaas weten we in Nederland maar al te goed hoe een flinke storm eruit ziet. Vaker dan eens lopen we over straat als een fikse windvlaag ons bijna optilt en wegwaait. Helemaal vervelend zijn de regenbuien waarmee dergelijke stormen veelal gepaard gaan. Want behalve de wind, moeten we dan ook de bakken water weerstaan die uit de lucht komen vallen. Een gewone paraplu biedt in zo’n geval geen uitkomst, omdat die natuurlijk binnen de kortste keren wegzweeft of kapot gaat. Wat we op deze dagen nodig hebben is een stormparaplu, die bestand is tegen een fikse storm.


Stormparaplu's bedrukken als relatiegeschenk

Stormparaplu's bedrukken met logo is daarom het ideale relatiegeschenk voor mensen die in een klimaat als het onze leven. Je kunt het cadeau bovendien inzetten als promotiemiddel, door het te laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Je logo valt uiteraard goed op wanneer je zakenrelaties de straat opgaan met je stormparaplu. Dat betekent een ongekende promotie voor het bedrijf. Wil je een stapje verder gaan en nog meer opvallen, dan kun je verschillende segmenten van de paraplu van een bedrukking laten voorzien. Zo weet je zeker dat er door weer en wind reclame wordt gemaakt voor je bedrijf.

Zoek je een stormparaplu die zowel qua kleur als qua maat aansluit bij het bedrijfsimago? Kijk dan eens naar het aanbod van bedrukken.nl. Je vindt ongetwijfeld de stormparaplu die jouw logo het best doet uitkomen.


Stormparaplu's bedrukken in alles soorten en maten

Bovendien vind je bij bedrukken.nl niet alleen stormparaplu’s in alle soorten, maten en kleuren; als je wilt, kun je zelfs gaan voor een wetenschappelijk ontwikkelde, met prijzen bekroonde design-paraplu. Je kunt het bedrukte relatiegeschenk zo eenvoudig of luxe maken als je zelf wilt. En je kunt er altijd van op aan dat de door jou gekozen stormparaplu snel wordt geleverd. Kijk dus snel eens rond in het brede assortiment van bedrukken.nl. Zo kunnen jouw zakenrelaties zich binnenkort wapenen tegen de hevige Nederlandse rukwinden met een stormparaplu waar jouw logo op prijkt!

Heb je nog vragen over stormparaplu's bedrukken neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en kunnen je alles vertellen over de druktechnieken die wij in huis hebben. Stormparaplu's bedrukken we namelijk in onze eigen hypermoderne drukkerij. Twijfel niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact