Filter
Categorie Strandlakens Filters
Prijs:
€7 €18

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Strandlakens bedrukken

Sorteren op:

Strandlakens bedrukken met logo

Strandlakens, een veelgebruikt product tijdens de zomer en vakanties. Strandlakens bedrukken is een manier om de naamsbekendheid van je organisatie te vergroten. Wij leveren strandlakens zowel met als zonder opdruk, tegen een aantrekkelijk tarief. De lakens zijn geheel naar wens te personaliseren. Jij bepaalt de kleur én de opdruk.

Laat strandlakens bedrukken met logo in de zomermaanden en vakantieperiodes. Dit is de beste periode om deze geschenken te verspreiden onder relaties, klanten en medewerkers. Het is dus zaak om de bedrukking zorgvuldig te plannen, start bijvoorbeeld in de lente. Tegen de tijd dat de zomer aanbreekt, ben jij door je lakens heen. Tijd om achterover te leunen, het maken van reclame gaat nu vanzelf.

Geef bijvoorbeeld een strandtas gevuld met zomerse artikelen waaronder natuurlijk een strandlaken.

Bij bedrukken.nl kun je met een gerust hart jouw strandlakens bedrukken. Wij beschikken over onze eigen interne drukkerij waardoor wij een hoge kwaliteit kunnen garanderen. Onze drukkers hebben jarenlange ervaring en gebruiken enkel de beste technieken om een optimaal resultaat te bewerkstelligen. Doordat wij het gehele proces van offerteaanvraag tot uitlevering intern verwerken, kunnen we een stuk sneller leveren. Heb je nog vragen over strandlakens bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact