Filter
Categorie Strandtassen Filters
Prijs:
€2 €10

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Strandtassen bedrukken

Sorteren op:

Strandtassen bedrukken met logo

Als de zon schijnt trekken wij Nederlanders massaal naar het strand. Even lekker uitwaaien aan de kust. Binnen no-time staat het hele strand gevuld met mensen die genieten van het mooi weer. Strandtassen bedrukken met logo kunnen in dit soort situaties een enorme bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van je bedrijf. Wanneer jouw klanten of relaties met een strandtas met logo naar het strand trekken, dan zal deze tas tijdens dit dagje uit door menig oog gezien worden. Strandtassen bedrukken is dus een perfectie optie wanneer je op zoek bent naar een zomers relatiegeschenk. Ook voor de ontvangers van deze tas is dit geschenk erg handig. Ze beschikken over veel opbergruimte, zijn stevig en hebben een prima uitstraling. Bedrukte strandtassen bieden dus voor beide kanten voordelen. Dat is prettig reclame maken.

bedrukken.nl biedt een ruim assortiment te bedrukken strandtassen. Zo hebben we de polyester strandtas met logo als goedkope keuze en de juten strandtas als originele optie. Er is altijd wel iets te vinden dat aansluit bij de huisstijl van je business. De kleur van de bedrukte strandtassen bepaal je immers zelf en ook de opdruk is naar wens te positioneren.

Strandtassen bedrukken in eigen drukkerij

Sommige strandtassen bedrukken wij direct uit eigen voorraad, waardoor we razendsnel kunnen leveren. In spoedgevallen soms zelfs vanaf 48 uur. In onze professionele drukkerij werken zeer bekwame drukkers die jarenlange ervaring hebben. Zij weten jouw logo tot in de kleinste details over te brengen op het materiaal van de strandtassen. En doordat wij het hele drukproces in eigen huis uitvoeren, ben je er van verzekerd dat jouw bedrukte strandtassen constant onderworpen worden aan een strenge kwaliteitscontrole.

Wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste strandtas, dan zit ons team van medewerkers klaar om je te helpen. Ook bij vragen over producten, prijzen, druktechnieken of levertijden kunnen onze medewerkers je op weg helpen. Voordat jouw bestelling definitief wordt, ontvang je bij ons altijd een gratis drukvoorstel ter controle. Zo kun je precies zien hoe jouw strandtassen met logo eruit komen te zien. Ben je het niet eens met de schets? Dan kunnen wij - in samenspraak met jou - het voorstel corrigeren en perfectioneren. Zo krijg je altijd de bedrukte strandtassen die jij voor ogen hebt. Goedkoop strandtassen bedrukken van hoge kwaliteit, dat doe je bij bedrukken.nl.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact