Stressballen

Zitten jouw relaties in een stressvolle periode en wil je laten blijken dat je het beste voor ze wilt? Geef stressballen zodat stress gerelateerde klachten kunnen verminderen. In ons assortiment vind je stressballen in alle soorten en maten die naar wens te bedrukken zijn. Denk hierbij aan een anti-stress voetbal, een anti-stress varken en zelfs een anti-stress decision maker. Zoals je merkt; voor iedere beroepsgroep hebben wij een passend artikel in ons assortiment. Dit komt doordat wij beschikken over een eigen drukkerij en een ruime voorraad. Daarnaast hebben we professionele specialisten in dienst, die de stressballen met zorg voorzien van de gewenste opdruk. Kortom: wil je profiteren van snelle levertijden, persoonlijk advies en scherpe prijzen? Bestel jouw bedrukte stressballen dan bij Bedrukken.nl. Voor vragen kan je contact met ons opnemen. Bel op +31 315 – 200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

59 resultaten

 1. Squeezies Super
  Vanaf € 3,38 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,67 Bij 2500 stuks
 2. Squeezies engel
  Vanaf € 3,64 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,87 Bij 2500 stuks
 3. Squeezies dokter Dr.
  Vanaf € 3,46 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,73 Bij 2500 stuks
 4. Squeezies tandarts
  Vanaf € 3,42 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,70 Bij 2500 stuks
 5. Squeezies loodgieter
  Vanaf € 3,58 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,83 Bij 2500 stuks
 6. Squeezies zakenvrouw
  Vanaf € 3,70 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,92 Bij 2500 stuks
 7. Squeezies brandweerman
  Vanaf € 3,57 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,82 Bij 2500 stuks
 8. Squeezies betonstorter
  Vanaf € 3,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,03 Bij 2500 stuks
 9. Squeezies vrachtwagenchauffeur
  Vanaf € 3,83 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,03 Bij 2500 stuks
 10. Squeezies bouwvakker
  Vanaf € 3,32 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,62 Bij 2500 stuks
 11. Squeezies magazijnchef
  Vanaf € 3,94 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 3,11 Bij 2500 stuks
 12. Squeezies toerist
  Vanaf € 3,57 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 2,82 Bij 2500 stuks

59 resultaten

Stressballen bedrukken met logo

Bij het bedrukken van anti-stress artikelen denk je wellicht snel aan het bedrukken van stressballen. Maar ons assortiment bestaat uit de meest uiteenlopende producten. Wij bieden voor iedere branche een geschikt anti-stress product aan. Natuurlijk denken onze deskundige verkopers graag met je mee. Een stressbal met logo is niet alleen een uitstekende manier om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten, maar zorgt tegelijkertijd dat jouw relaties zich op hun gemak voelen door het gebaar dat je maakt. Het gebruik van de stressballen heeft een positief effect op de gezondheidssituatie van jouw relaties – of werknemers. Spanning op gespannen zenuwen is verleden tijd, door zo nu en dan even in de stressbal te knijpen. Het PU materiaal is zo gemaakt dat de bal vanzelf weer in de oorspronkelijke vorm terugkeert. Stressballen met bedrukking, bijvoorbeeld met bedrijfslogo of ludieke reclametekst, laten ongetwijfeld een positieve indruk achter bij de ontvangers van deze leuke giveaway.

Hoe ziet ons assortiment eruit?

Bij ons kun je zonder probleem grote aantallen stressballen bedrukken. Sterker nog: doordat wij alles in eigen huis hebben, profiteer je altijd van een snelle levering. Relatiegeschenken bedrukken met logo is onze specialiteit. Dankzij het brede assortiment ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Niet alleen voor goedkope stressballen, maar ook andere anti-stress artikelen. Denk hierbij aan een anti-stress huis, een anti-stress koe of zelfs een anti-stress voetbal. Actief in de bouwsector? Geef dan een bedrukte anti-stress bouwhelm cadeau aan je relaties. Een populair artikel is onze anti stress duim. Met een duim straal je positiviteit uit door deze – letterlijk – omhoog te laten zien. Natuurlijk gaan wij helemaal mee in de hedendaagse digitale tijd en bieden wij een hashtag anti-stress aan. Nooit meer last van stress na het gebruik van digitale apparaten. Een van onze best verkochte producten is het anti-stress hart. Hiermee laat je zien dat het hart zich op de juiste plek bevindt. Wij verkopen deze regelmatig aan bedrijven die hun collega’s ‘een hart onder de riem’ willen steken.

Stressballen laten bedrukken

Het laten bedrukken van stress items gebeurt heel vaak. Een mooie manier om de naam van jouw bedrijf op een originele manier onder de aandacht te brengen. Veel bedrijven kiezen ervoor om de stressitems, samen met andere relatiegeschenken zoals draadloze opladers en luxe (parker) pennen, te verpakken in een goodiebag. Daarvoor komen onze katoenen tassen goed van pas. Deze zijn perfect te vullen met andere producten, zodat jouw relaties een prachtige geschenkset ontvangen.

Service van Bedrukken.nl

Wil jij jouw bedrukte anti stress items snel geleverd hebben? Kijk dan eens rustig rond op deze pagina. Een aantal van onze squeezies zijn al vanaf 10 stuks leverbaar. Heb je de producten snel nodig? Veel voorraadartikelen kunnen wij in acht werkdagen leveren. Na het kiezen van het anti-stress product gaan wij voor je aan de slag. Het gratis digitale drukvoorstel zorgt ervoor dat je precies ziet hoe jouw opdruk op het artikel komt. Wil jij stressballen laten bedrukken? Let er dan op dat dit doorgaans in één kleur wordt gedaan, omdat tampondruk het niet mogelijk maakt om meerdere kleuren sluitend te drukken. Niet alleen hebben wij anti-stressartikelen ook kunnen we zorgen voor ontspanning. Laat bijvoorbeeld badjassen bedrukken en relax tot de max. Voor meer advies staan onze verkopers voor je klaar. Neem gerust contact op.