Gildan Heavy Cotton T
€ 3,12 € 2,46
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Gildan Heavy Cotton T

Beoordeling:
100 % of 100

Bestseller van het merk Gildan. Deze Heavy Cotton heren T-shirt met korte mouw is een veelzijdig kledingstuk dat verkrijgbaar is in een breed scala aan kleuren, waardoor er voor elke smaak en gelegenheid wel een geschikte optie is. Met zijn comfortabele pasvorm en goede prijs-kwaliteitverhouding is dit T-shirt perfect inzetbaar als basis T-shirt. Het T-shirt is gemaakt van 100% katoen en biedt daardoor ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag. Met een gewicht van 180 gr/m² (wit: 170 gr/m²) is het stevig en comfortabel om te dragen. Het label in het T-shirt is eenvoudig te verwijderen, waardoor het draagcomfort verder wordt verbeterd. Daarnaast is er daardoor ook een personalisatie in de nek mogelijk.

T-shirts voor evenementen

Goedkope T-shirts zijn een praktische keuze voor open dagen, evenementen of introductiedagen, waar ze eenheid en herkenbaarheid kunnen bevorderen tegen een betaalbare prijs. Met de mogelijkheid om ze te bedrukken met het evenementlogo bieden ze niet alleen praktische kleding, maar fungeren ze ook als effectief promotiemateriaal. Door de uniforme uitstraling bevorderen ze een gevoel van saamhorigheid onder deelnemers, terwijl ze tevens kunnen dienen als memorabele souvenirs of giveaways, waardoor de deelnemers een blijvende herinnering hebben aan hun betrokkenheid bij het evenement.

Plus- en minpunten
  • 100% voorgekrompen katoen
  • Comfortabele pasvorm - 180gr/m²
    Aantal 2550100250500
    Onbedrukt zwart, M * €3,80€3,60€3,40€3,20€3,00
    Voorzijde 1 kleur €1,14€0,96€0,79€0,70€0,58
    Instelkosten: € 39,95
    *Dit product heeft varianten met verschillende prijzen. Gebruik de prijsberekening om de prijs voor jouw gewenste variant te zien.
    Meer informatie
    Product Gildan Heavy Cotton T
    Art.nr. HM-100070
    Materiaal 100% cotton-pre-shrunk jersey
    Levertijd 10 werkdagen
    Sekse Heren
    Model Comfort fit
    Merk Gildan
    Alt. art.nr. GIL5000
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.