Tassen

Tassen bedrukken en inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel? Tassen zijn populaire producten en worden dagelijks gebruikt. Bedrukte tassen zijn zeer geschikt als promotiemateriaal. Om je naamsbekendheid te vergroten kan je tassen laten bedrukken met een bedrijfslogo of tekst. Het bedrukken van tassen is populairder dan ooit en komt mede door het feit dat de plastic tassen niet meer gratis worden weggegeven. Tassen zijn er in alle soorten en maten; van draagtas tot boodschappentas en van papieren tas tot sporttas. Wil je meer informatie over tassen bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel op +31 315-200010.

Oplopende volgorde

2 resultaten

  1. Barrel katoenen duffeltas
    Vanaf € 10,44 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 7,05 Bij 250 stuks
  2. Gerecyclede rugzak Pheebs
    Vanaf € 14,14 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 11,49 Bij 250 stuks

2 resultaten

Van welke materialen zijn onze tassen?

Bij Bedrukken.nl hebben we tassen op voorraad die gemaakt zijn van diverse materialen. Non-woven tassen worden geproduceerd uit gerecycled plastic en hebben daardoor een erg milieuvriendelijk karakter. Als je op zoek bent naar goedkope tassen, dan is een non-woven boodschappentas bijvoorbeeld een uitstekende optie. Laat ook tassen met logo bedrukken. Dit gebeurt snel, is eenvoudig én goedkoop.

Behalve non-woven tasjes hebben we ook katoenen tassen, jute tassen, polyester tassen en nylon tassen. Bij katoen wordt de kwaliteit uitgedrukt in het aantal gram, het gaat dus om de hoeveelheid gm² katoenen. Hoe meer grammage het katoen heeft, hoe dichter het geweven is en hoe beter de kwaliteit van de tas is. Voor katoenen draagtasjes geldt dat 145 grams tasjes een prima kwaliteit is. In het geval van polyester wordt de kwaliteit uitgedrukt in ‘denier’. Hoe meer daarvan, hoe dikker de stof is. Een promotie rugtasje is geproduceerd uit 190T polyester en een dikke kwaliteit koeltas uit 600D polyester. Wij kunnen de tas bedrukken met gewenst logo of een ludieke reclametekst.

Worden de tassen bedrukt in onze eigen drukkerij?

Zoals onze bedrijfsnaam ‘Bedrukken.nl’ al doet vermoeden, drukken wij heel veel. Het drukken van relatiegeschenken, waaronder tassen, is onze passie en hier zijn wij goed in. Onze drukkerij telt maar liefst vijf zeefdrukcarrousels waarop wij vooral heel veel tasjes in alle soorten en maten drukken. Met ruim dertig jaar ervaring in de drukkerij weten wij precies waar wij over praten en kunnen wij waarmaken wat we beloven. Voorafgaand aan het drukken van jouw tasjes krijg je altijd een gratis digitale drukproef van ons ter controle. Na akkoord nemen wij jouw tassen in productie.

Tassen met logo

Tassen snel en goedkoop leveren is één ding, maar ook nog in een goede kwaliteit waardoor de klant het perfecte visitekaartje heeft, is een ander ding. Wij van Bedrukken.nl beheersen alle facetten die nodig zijn om waar te maken wat wij beloven. Met grote tassen voorraden in alle soorten en maten, in combinatie met een eigen drukkerij, en vele jaren ervaring zijn wij de perfecte partner om ook jouw spoedorders snel en goedkoop bij jou af te leveren. Wil je komen kijken in onze drukkerij of heb je hulp nodig? Je bent van harte welkom. Onze verkopers staan voor je klaar als je goedkope tassen wil bedrukken met logo, maar ook voor specifieke verzoeken zoals een papieren tas bedrukken of een opvouwbare winkeltas met logo. Het bedrukken van tassen is iets dat we al jarenlang met veel plezier doen.

Relatiegeschenken bedrukken met logo vindt natuurlijk niet alleen plaats bij tassen. De meest uiteenlopende promotieartikelen waaronder het bedrukken van kleding, pennen en zonnebrillen worden bijvoorbeeld voorzien van reclame-opdruk, logo of tekst. Wat regelmatig voorkomt, is dat wij tassen zoals papieren tassen bedrukken en deze vervolgens voorzien van andere (kleine) populaire relatiegeschenken. Maak ook eens kennis met het volledige assortiment van Bedrukken.nl, zodat jij jouw relaties kunt voorzien van de mooiste artikelen met opdruk. Vragen? Onze verkopers staan voor je klaar, neem gerust eens contact op.