Filter
Categorie Tekensets Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tekensets bedrukken

Sorteren op:

Tekensets bedrukken met logo

Tekensets met potloden worden in de meeste gevallen geleverd in een kartonnen of kunststoffen geschenkdoosje. Deze doosjes lenen zich uitstekend om te bedrukken met een logo middels tampondruk. Voor een voorbeeld van tekensets bedrukken met jouw logo vraag vrijblijvend bij onze verkoopafdeling om een gratis drukvoorstel.

Prachtige tekeningen kunnen gemaakt worden met deze bedrukte tekensets die je als relatiegeschenk cadeau kunt doen. Kinderen houden veel van tekenen en kunnen zich soms uren vermaken met het inkleuren van kleurplaten, het schilderen van landschappen of het tekenen van vrolijke poppetjes. Voor de ouders is dit ook altijd fijn, want de kinderen zijn lekker rustig bezig terwijl zij andere dingen kunnen doen. En als klap op de vuurpijl komen er ook nog prachtige tekeningen als resultaat, die aan de muur gehangen kunnen worden of cadeau gedaan kunnen worden aan opa en oma. De hele familie zal dus blij zijn met een leuke bedrukte tekenset voor de kleintjes.

Tekensets bedrukken wij in eigen drukkerij. Om deze reden kunnen wij snel schakelen en leveren.

Tekensets bedrukken als relatiegeschenk

Gekleurde potloden zijn ideaal voor kleine kinderen om lekker mee te krassen, maar ook voor oudere kinderen om echt mooie tekeningen mee te maken. Ze zijn in verschillende setjes te krijgen, die er ook nog eens heel vrolijk uitzien. Zo zullen de kinderen nog meer zin krijgen in een middagje kleuren.

Stiften zijn ook altijd geliefd bij kinderen om mee te tekenen, maar komen soms voor volwassenen ook erg goed van pas. Zo worden ze vaak gebruikt om belangrijke stukken uit een tekst mee te markeren. En doordat er drie of soms nog meer kleuren in een marker zitten heb je altijd verschillende kleuren bij de hand, zodat de tekstmarkeringen nog duidelijker worden.

Voor wie echt uit wilt pakken zijn er verschillende grote tekensets. Hier zitten niet alleen potloden en stiften in een heleboel kleuren in, maar vaak ook verf of krijtjes. Ook zitten er soms andere spulletjes bij, zoals een schaartje, een puntenslijper en een gum. Met zo’n grote bedrukte tekenset zal er geheid vermaak zijn en zal de juiste kleur altijd aanwezig zijn. Ook is alles weer gemakkelijk en geordend op te bergen in de tekenset en hoef je alleen de set en wat papier mee te nemen om alle tekenspullen bij de hand te hebben als je op bezoek gaat. Laat tekensets bedrukken met logo als relatiegeschenk en je zit dus altijd goed.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact