Filter
Categorie Telefoon diversen Filters
Prijs:
€0 €20

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Diverse telefoonartikelen bedrukken

Sorteren op:

Diverse telefoonartikelen bedrukken met logo

De belangrijkste technologische ontwikkeling van de laatste jaren is misschien wel de mobiele telefoon: niemand kan meer om de handige zak apparaatjes heen. En ook al zijn ze steeds moderner, slimmer en geavanceerder geworden, er valt nog het nodige aan toe te voegen en uit te breiden. Kijk daarom eens naar onze diverse handige en leuke telefoonaccessoires. Voor diverse telefoonaccessoires bedrukken ben je bij ons dus aan het goede adres.

Met de hypermoderne maar ook gevoelige smartphones zijn beschermhoesjes vrijwel onmisbaar geworden. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om hier een mooie extra van te maken en om de naamsbekendheid te vergroten. Je hebt hierbij de keuze uit diverse hoesjes en ‘pouches’. Daarnaast hebben we ook hoesjes voor afwijkende formaten telefoon of mp3-speler. Ook is het handig om telefoons uit te breiden met een headset om handsfree te kunnen bellen. Dit komt zowel de veiligheid als het comfort ten goede. We hebben de gewone oortelefoon met bedrukbare houder, de leuke retro-handset als blikvanger en de zeer complete handsfree-set voor in de auto. Zo gaan je relaties een stuk hipper en veiliger op pad. Om al deze snoeren in goede banen te leiden is het handig om onze telefoon te hebben, natuurlijk bedrukt met jouw naam en logo. Ook hebben we gadgets om je telefoon van stroom te voorzien of back-ups van de simkaart te kunnen maken.


Diverse telefoonartikelen bedrukken als relatiegeschenk

Er is dus een ruime keuze uit leuke relatiegeschenken die je kunt personaliseren en weggeven. Door onze groothandelsprijzen kunnen wij deze hightech gadgets zeer gunstig leveren, uiteraard in de hoogste kwaliteit bedrukt. Zo leveren we een duurzaam visitekaartje af waar je relaties lang plezier van zullen hebben.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen