Filter
Categorie Telefoonhoesjes Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Telefoonhoesjes bedrukken

Sorteren op:

Telefoonhoesjes bedrukken met logo

Telefoonhoesjes bedrukken om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Tegenwoordig is iedereen in het bezit van een smartphone. Maar doordat je deze de hele dag met je meesleept, is de kans op beschadigingen groot. Om je telefoon hier tegen te beschermen zijn er telefoonhoesjes in het leven geroepen. Veel mensen zitten verlegen om een telefoonhoesje. Laat deze telefoonhoesjes bedrukken met je eigen tekst of logo en deel ze uit onder collega's, klanten en relaties. De bedrukte telefoonhoesjes zullen met een grote glimlach in ontvangst genomen worden. Iedereen is immers gebaat bij extra bescherming voor zijn dure smartphone.

Wil je telefoonhoesjes bedrukken, let dan wel op dat je goed kijkt naar het juiste model. Niet alle hoesjes passen op iedere telefoon. Gelukkig kun je bij ons universele telefoonhoesjes bedrukken. Deze kunnen vaak op meerdere soorten telefoons gebruikt worden. Neem gerust contact op met één van onze specialisten om te kijken wat voor jou de beste oplossing is. Zij staan vrijblijvend voor je klaar en kunnen je exact vertellen wat voor jou het meest praktische telefoonhoesje is.

Telefoonhoesjes bedrukken als relatiegeschenk

Mensen met een smartphone kampen ook vaak met een lege batterij. Een powerbank kan dit probleem oplossen. De dag van je zakenrelatie of klant kan helemaal niet meer stuk als zij de perfecte combinatie van jou cadeau krijgen, een bedrukt telefoonhoesje én een Powerbank. Lees hier waarom een powerbank bedrukken ook zeer populair is onder bedrijven.

Telefoonhoesjes bedrukken met logo. Goedkoop bedrukt en snel geleverd. Telefoonhoesjes bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Goedkope smartphonehoesjes van topkwaliteit. Heb je nog vragen over telefoonhoesjes bedrukken, neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact