Filter
Categorie Tenten Filters
Prijs:
€11 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tenten bedrukken

Sorteren op:

Tenten bedrukken met logo

Een outdoor evenement met relaties of een originele promotieactie? Laat dan tenten bedrukken met opvallende reclame die niet te snel vergeten zal worden. Tenten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo is een unieke promotieactie. Daarnaast weet je zeker dat jouw logo opvalt, wegens het unieke product en het grote drukoppervlak. Organiseer je evenementen, overweeg dan bedrukte tenten!

Tenten bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse tenten die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Tenten bedrukken in eigen drukkerij

Tenten bedrukken we in eigen drukkerij. Drukkers met jarenlange ervaring gaan aan de slag met jouw relatiegeschenken. Doordat we de drukkerij in eigen huis hebben voeren we constante kwaliteitscontroles uit, hierdoor kunnen wij kwaliteit van de bedrukking van jouw tenten garanderen. Doordat wij tevens tenten op voorraad hebben in onze groothandel, kunnen we erg snel en goedkoop leveren.

Laat je tenten bedrukken bij bedrukken.nl dan krijg je voorafgaand aan de bestelling een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van de bestelde tent. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Heb je nog vragen over tenten bedrukken dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de materialen, kleuren en druktechnieken.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact