Filter
Categorie Tenten Filters
Prijs:
€11 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tenten bedrukken

Een outdoor-evenement met relaties of een originele promotieactie? Laat dan tenten bedrukken met opvallende reclame die niet te snel vergeten zal worden. Tenten bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo is een unieke promotieactie. Daarnaast weet je zeker dat jouw logo opvalt, wegens het unieke product en het grote drukoppervlak. Organiseer je evenementen, overweeg dan bedrukte tenten! We zijn bereikbaar op +31 315-200010 en [email protected]

Sorteren op:

Kan ik tenten inzetten als relatiegeschenk?

Tenten bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen is een prima middel om de naamsbekendheid te vergroten. Als groothandel hebben wij diverse tenten die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten waaronder bedrukte tenten. Bij tenten denk je aan een easy up tent, een bedrukte partytent, een promotie tent, opblaasbare tenten, een strandtent met UV-protectie of een easy up vouwtent.

Outdoor relatiegeschenken bedrukken

Een bedrukte vouwtent inzetten tijdens een outdoorvakantie? Een uitstekend plan. Je kunt ook andere relatiegeschenken laten bedrukken met een logo of tekst. Een product dat regelmatig ingezet wordt tijdens een vakantie is een led lamp. De ideale outdoor reclame maak je niet alleen rollup banners zoals outdoor banners, maar ook met bedrukte papaplus en thermosflessen.

Hoe worden tenten bedrukt?

Easyup tenten bedrukken we in eigen drukkerij, middels transferdruk. Dat kan in meerdere kleuren. Onze drukkers met jarenlange ervaring gaan aan de slag met jouw relatiegeschenken. Doordat we de drukkerij in eigen huis hebben voeren we constante kwaliteitscontroles uit, hierdoor kunnen wij kwaliteit van de bedrukking van jouw tenten garanderen. Doordat wij tevens tenten op voorraad hebben in onze groothandel, kunnen we erg snel en goedkoop leveren.

Vragen over bedrukte tenten

Laat je tenten bedrukken bij Bedrukken.nl dan krijg je voorafgaand aan de bestelling een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van de bestelde tent. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan. Heb je nog vragen over tenten bedrukken dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Zij vertellen je alles over de materialen, kleuren en druktechnieken. Bel ons op +31 315-200010, stuur een mailtje naar [email protected] of stel een vraag via onze chatfunctie. Via onze website kun je uiteraard veilig betalen.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact