Filter
Categorie Thermo- en isoleerbekers Filters
Prijs:
€2 €17

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Thermo- en isoleerbekers bedrukken

Sorteren op:

Thermo- en isoleerbekers bedrukken met logo

Warme dranken moeten warm blijven en koude dranken drink je het liefst koel. Daarom is het praktisch, wanneer je op pad gaat, om een thermo- of isoleerbeker mee te nemen. Thermo- en isoleerbekers bedrukken wij eenvoudig met logo of tekst in eigen drukkerij. Handig voor bij outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen of picknicken. Naast de drankjes, is het ook belangrijk dat je zelf warm blijft. Zorg voor een warm hoofddeksel en bekleed je nek ook goed, zo kun je een verkoudheid voorkomen. Je kan het zo leuk en origineel maken als je zelf wil. Wanneer wij sjaals bedrukken en mutsen borduren maken wij jouw wensen werkelijkheid.


Thermo- en isoleerbekers bedrukken wij in eigen drukkerij

Thermo- en isoleerbekers bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse thermo- en isoleerbekers die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Vergroot je naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten.

Thermo- en isoleerbekers bedrukken wij in eigen drukkerij en worden snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel, waarop een schets staat van de door jou bestelde thermo- of isoleerbeker.

Wil je meer informatie over thermo- en isoleerbekers bedrukken of over het bestelproces. Schroom dan niet om contact op te nemen met onze professionals. Zij helpen je graag op weg.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen