Filter
Categorie Thermometers Filters
Prijs:
€1 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Thermometers bedrukken

Sorteren op:

Thermometers bedrukken met logo

Wil je thermometers bedrukken met logo dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over alle gangbare druktechnieken in eigen huis en weten als geen ander hoe wij een praktisch relatiegeschenk zoals een thermometer zo optimaal mogelijk kunnen bedrukken. De druktechniek is afhankelijk van het materiaal van de thermometer. Een metalen thermometer leent zich bijvoorbeeld uitstekend om te laten lasergraveren met een logo en een kunststoffen thermometer is weer uitermate geschikt om te laten bedrukken d.m.v. tampondruk.

Wie wel eens ziek is geweest en zich toen flink beroerd voelde, weet hoe prettig het is om een thermometer in het medicijnkastje te hebben liggen. Want als er uit blijkt dat je griep hebt, kan men er maar beter vroeg bij zijn. Gelukkig zal het meestal gewoon een verkoudheid zijn. En wat is fijner dan te constateren dat het allemaal wel meevalt. Om vervolgens met een gerust hart weer in bed te stappen en rustig uit te zieken.


Thermometers bedrukken als relatiegeschenk

Thermometers bedrukken met logo zijn een praktisch en welkom geschenk voor je zakelijke relaties. Vooral als je bedrijf actief is in de gezondheidszorg of in de medische sector. Bij bedrukken.nl vind je een ruim aanbod aan thermometers, uitgevoerd in diverse kleuren. Zoals alle moderne modellen zijn onze thermometers voorzien van een moderne digitale display, die een nauwkeurige meting oplevert.

Wij kunnen de thermometers bedrukken met een logo, zodat deze garant staat voor een blijvende herinnering aan je bedrijf.

Naast de genoemde lichaamsthermometers vind je bij bedrukken.nl ook buiten- en binnenthermometers, die opmeten hoe warm de temperatuur thuis of in de buitenlucht is. Deze zijn echte toppers in ons assortiment: het is een relatiegeschenk dat op elk denkbaar moment gegeven kan worden. Want in een land als Nederland kan het nooit kwaad om 's ochtends eerst een blik op de thermometer te werpen. Al was het alleen al om te kijken welke kleding er gewenst is.

Heb je nog vragen over onze thermometers bedrukken als relatiegeschenk? Of wil je een bestelling doorgeven? Je kunt ons bereiken via onze website of op telefoonnummer 0315-200010. Als je de thermometers laat bedrukken, sturen wij je altijd eerst een drukvoorstel. Hierop kun je precies bekijken hoe het eindproduct eruit komt te zien.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact