Filter
Categorie Thermosflessen Filters
Prijs:
€3 €13

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Thermosflessen bedrukken

Sorteren op:

Thermosflessen bedrukken met logo

Metalen thermosflessen bedrukken we middels een lasergravering. Een lasergravering wordt aangebracht middels een laser en geeft een duurzaam en krasvast resultaat. Een klein nadeel is dat lasergravering helaas niet in meerkleurendruk mogelijk is. In het geval van thermosflessen vervaardigd uit kunststof, is tampondruk de beste optie.

Niets is zo vervelend als onderweg zin krijgen in een warm drankje. Zeker in de winter voelen we vrijwel dagelijks de behoefte om een warme kop koffie of thee te drinken als we weer eens in de file staan. Of wanneer we uren vastzitten in de trein. Even een winkel binnenlopen is vaak geen optie, omdat er in de wijde omtrek geen winkel te bekennen is. Een thermosfles of thermosbeker biedt dan natuurlijk uitkomst. Want daarin kunnen we een behoorlijke hoeveelheid drank kwijt. Welke bovendien de hele dag lekker warm blijft.


Thermosflessen bedrukken als relatiegeschenk

Thermosflessen zijn dan ook een bruikbaar en zeer welkom relatiegeschenk. Zowel voor je zakenrelaties die vaak op pad moeten, als voor degenen die hun dagen vooral op kantoor doorbrengen. Want ook voor hen is een thermosfles zeer handig. Immers, in plaats van continu heen en weer te moeten lopen, met een hand vol mokken of kop en schotels tussen keuken en bureau, kunnen zij nu lekker achter elkaar doorwerken met een warm drankje binnen handbereik.

En natuurlijk vormt dit relatiegeschenk ook een goede vorm van promotie voor jouw bedrijf. Want je laat de thermosflessen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Zo worden je zakelijke contacten vrijwel dagelijks op een positieve manier herinnerd aan je bedrijf. En dat betekent niet alleen doorlopende reclame, maar ook het behouden van de goede reputatie.

Wil je een thermosfles in een felle, opvallende kleur? Bij bedrukken.nl is dat mogelijk. Maar je kunt ook kiezen voor een neutrale thermosfles als het logo daarop beter uit de verf komt. De keuze is geheel aan jou. Heb je eenmaal besloten welke thermosfles de promotiedoeleinden het beste kan dienen, dan zorgt bedrukken.nl voor de afhandeling van jouw bestelling. Je kan er van op aan dat niet alleen je zakenrelaties blij zullen zijn met de goede kwaliteit van het cadeau; ook kun je rekenen op pluspunten als een goede service en snelle levering. Heb je nog vragen over thermosflessen bedrukken? Neem dan contact op met onze servicedesk.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact