Filter
Categorie Toilettassen Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Toilettassen bedrukken

Sorteren op:

Toilettassen bedrukken met logo

Handig voor op reis en handig om je toiletspullen in op te bergen. Wij hebben het natuurlijk over toilettassen. Toilettassen bedrukken wij afhankelijk van het materiaal rechtstreeks in zeefdruk of in tampondruk. Betreft het sluitend drukwerk en/of een grof materiaal dan drukken wij in transferdruk.

We beschikken over een ruim assortiment toilettassen. In tal van kleuren en maten. Alle toilettassen bedrukken wij geheel naar wens met logo, tekst of bedrijfsnaam.

Toilettassen bedrukken ter promotie

Toilettassen bedrukken met logo zijn een handig promotiemateriaal. Het logo reist de hele wereld over en staat meestal pontificaal op het badkamermeubel. Wil jij genieten van internationale bekendheid, overweeg dan toilettassen te bedrukken. Naast dat het je naamsbekendheid kan verhogen kun je natuurlijk ook toilettassen bieden aan je medewerkers die met regelmaat op zakelijke trips gaan.

Toilettassen bedrukken wij in onze eigen drukkerij. Hier gaan enkel drukkers met jarenlange ervaring met jouw toilettassen aan de slag. Daarnaast beschikken we over een eigen magazijn waar we de toilettassen uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor zijn we snel en goedkoop. Heb je interesse in toilettassen bedrukken, vraag dan een offerte aan. Voordat wij jouw toilettassen in productie nemen ontvang je een gratis drukvoorstel, waar jij jouw bedrukking op schaal op de toilettas kunt bekijken.

Voor vragen over toilettassen bedrukken staan onze medewerkers tijdens kantooruren altijd voor je klaar. Informatie over materialen en druktechnieken, het is allemaal geen probleem. Bel ons op: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact