Filter
Categorie Touch pennen Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Touch pennen bedrukken

Sorteren op:

Touch pennen bedrukken met logo

Maak hierboven keuze uit multifunctionele touch pennen. Met de touch pennen kun je schrijven op papier of vegen op je touchscreen. Touch pennen bedrukken met je bedrijfslogo is door de multifunctionele inzet het ideale relatiegeschenk.

Gebruik de onderkant van de pen om te schrijven en de bal op de bovenkant om te vegen op een touchscreen. Touch pennen bedrukken wordt gedaan in onze eigen drukkerij. Specialisten met jarenlange ervaring zorgen dat jouw bestelde pennen met zorg worden bedrukt. Doordat wij alles binnen huis hebben kunnen wij zeer snel leveren. Twijfel niet langer en laat touch pennen bedrukken bij bedrukken.nl!

Touch pennen bedrukken als relatiegeschenk

Je bent op zoek naar het ideale relatiegeschenk, maar hebt nog geen idee wat te geven. Laat touch pennen bedrukken met eigen logo en vergroot je naamsbekendheid en herkenbaarheid. Een pen heb je immers altijd bij de hand. De multifunctionele touch pennen zorgen er nog eens voor dat de pen nog belangrijker wordt, doordat deze ook gebruikt kan worden op touchscreens.

Heb je nog vragen omtrent touch pennen bedrukken? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact