Filter
Categorie Touch pennen Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Touch pennen bedrukken

Maak hieronder je keuze uit multifunctionele touchpennen. Met deze zogeheten stylus pennen kun je schrijven op papier of vegen op je touchscreen. Touch pennen bedrukken met je bedrijfslogo is door de multifunctionele inzet het ideale relatiegeschenk. Een bedrukte touchpen is erg handig als veel gebruik wordt gemaakt van smartphones en tablets. Heb je vragen over het bedrukken van een stylus touchpen of andere pennen met logo, neem dan contact met ons op via [email protected] of telefonisch op +31 315-200010.

Sorteren op:

Hoe werkt een touchpen?

Gebruik de onderkant van de soft touchpen om te schrijven en de bal op de bovenkant om te vegen op een touchscreen. Een touchscreen pen kan gebruikt worden voor een smartphone, tablet of een vergelijkbaar scherm en wordt bedrukt in onze eigen drukkerij. Specialisten met jarenlange ervaring zorgen dat de bedrukte stylus pennen er mooi uit komen te zien. Doordat wij alles in eigen huis hebben, kunnen wij zeer snel leveren. Als groothandel Bedrukken.nl werken wij met een minimale afname. In het geval van de touchscreen balpen gaat het om 25 stuks. Relatiegeschenken bestellen in kleine oplages is dus ook mogelijk.

Hoe worden touchpennen bedrukt?

Een aantal touchscreen pennen kunnen wij bedrukken middels een bedrukking in full colour. Ook de druktechnieken tampondruk en lasergraveren worden regelmatig ingezet om deze soort pennen te voorzien van opdruk. Voorafgaand aan jouw bestelling ontvang je een digitale drukproef. Op dit gratis digitale voorstel zie je precies hoe het logo of tekst op de pen eruitziet.

Touch pennen bedrukken als relatiegeschenk

Je bent op zoek naar het ideale relatiegeschenk, maar hebt nog geen idee wat te geven. Een pen bedrukken met logo is altijd een goed idee. Wij hebben een breed assortiment, waaronder luxe pennen, eco pennen en grappige pennen zoals de balpen met licht. Denk bij de keuze voor een pen aan de verschillende opties. Wil je een gekleurde houder, moet de pen een rubberen grip bevatten, bestaat het logo uit meerdere kleuren? Met een bedrukte touchscreen pen sla je twee vliegen in één klap, doordat deze ook gebruikt kan worden op touchscreens.

Contact over touchpennen bedrukken met logo

Heb je nog vragen over touchpennen? Schroom dan niet contact op te nemen met onze specialisten. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Je kunt ons een mail sturen op [email protected] of telefonisch bereiken via 31 315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact