Touch pennen

Touchpennen, ook wel bekend als stylus pennen, zijn multifunctionele tools die zowel traditioneel schrijven als nauwkeurig navigeren op touchscreens mogelijk maken. Deze handige pennen combineren de functionaliteit van een gewone pen met die van een stylus, waardoor ze ideaal zijn voor zowel papieren als digitale taken.

Met een bedrukte touchpen voorzien van je bedrijfslogo, creëer je een praktisch en veelzijdig relatiegeschenk. Ze zijn vooral handig voor mensen die regelmatig gebruikmaken van smartphones, tablets of andere touch-apparaten. Door je logo op deze pennen te laten bedrukken, vergroot je niet alleen je naamsbekendheid, maar laat je ook zien dat je meegaat met de moderne technologie.

Kies uit ons assortiment van touchpennen en personaliseer ze met je eigen logo of ontwerp voor een effectieve en opvallende promotie.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt een touchpen?

Een touchpen, ook wel een stylus genoemd, werkt door middel van capacitieve technologie. In de punt van de pen zit een geleidend materiaal, meestal van rubber of een speciale coating, dat elektriciteit kan geleiden. Wanneer je de punt van de touchpen op het scherm van een touchscreenapparaat aanraakt, wordt het elektrische signaal van je hand naar de punt van de pen overgebracht. Dit verandert de capacitieve lading van het scherm op die specifieke locatie, waardoor het scherm registreert dat er contact is gemaakt.

Het touchscreenapparaat interpreteert dit signaal als een aanraking, waardoor je de touchpen kunt gebruiken om te navigeren, te tekenen, te schrijven of andere handelingen uit te voeren, net zoals je dat met je vingers zou doen. Het voordeel van een touchpen is dat het een precieze en nauwkeurige bediening mogelijk maakt, vooral bij kleine knoppen of gedetailleerd werk.

Touchpennen met logo als promotiemiddel

Touchpennen zijn uitstekende promotiemiddelen vanwege hun multifunctionaliteit en praktisch gebruik. Hier zijn enkele manieren waarop touchpennen kunnen worden ingezet voor promotiedoeleinden:

  1. Beurzen en evenementen: Deel bedrukte touchpennen uit op beurzen, conferenties en evenementen als waardevolle en gedenkwaardige geschenken voor potentiële klanten en bezoekers.

  2. Bedrijfsgeschenken: Geef touchpennen weg als bedrijfsgeschenken aan medewerkers, klanten en zakenpartners tijdens feestdagen, jubilea of als blijk van waardering.

  3. Marketingcampagnes: Gebruik touchpennen als onderdeel van marketingcampagnes, bijvoorbeeld door ze toe te voegen aan goodiebags of als weggeefacties op sociale media.

  4. Incentives: Stimuleer verkoop of klantloyaliteit door touchpennen aan te bieden als incentives bij aankopen of als beloningen voor loyaliteitsprogramma's.

  5. Merchandise: Verkoop bedrukte touchpennen als merchandise voor fans of supporters van je merk, organisatie of evenement.

Door touchpennen in te zetten als promotiemiddel vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je merk, maar bied je ook een praktisch en gewaardeerd geschenk aan je doelgroep.