Touch pennen bedrukken

Touchpennen, ook wel bekend als stylus pennen, zijn multifunctionele tools die zowel traditioneel schrijven als nauwkeurig navigeren op touchscreens mogelijk maken. Deze handige pennen combineren de functionaliteit van een gewone pen met die van een stylus, waardoor ze ideaal zijn voor zowel papieren als digitale taken.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt een touchpen?

Een touchpen, ook wel een stylus genoemd, werkt door middel van capacitieve technologie. In de punt van de pen zit een geleidend materiaal, meestal van rubber of een speciale coating, dat elektriciteit kan geleiden. Wanneer je de punt van de touchpen op het scherm van een touchscreenapparaat aanraakt, wordt het elektrische signaal van je hand naar de punt van de pen overgebracht. Dit verandert de capacitieve lading van het scherm op die specifieke locatie, waardoor het scherm registreert dat er contact is gemaakt.

Het touchscreenapparaat interpreteert dit signaal als een aanraking, waardoor je de touchpen kunt gebruiken om te navigeren, te tekenen, te schrijven of andere handelingen uit te voeren, net zoals je dat met je vingers zou doen. Het voordeel van een touchpen is dat het een precieze en nauwkeurige bediening mogelijk maakt, vooral bij kleine knoppen of gedetailleerd werk.

Laden...

Laden...