Filter
Categorie Trofeeen Filters
Prijs:
€4 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Trofeeen

Winnaars verdienen een trofee. Tijdens een professionele wedstrijd of tijdens een spelletje op een feestje; het is altijd leuk om een persoonlijke trofee te winnen. Ook aan het einde van een sportdag kan een trofee aan de winnaar(s) worden overhandigd, zoals een golf trofee. Of wil je gewoon iemand in het zonnetje zetten? Het is mogelijk om een trofee te laten bedrukken. Trofeeën kunnen ingezet worden voor verschillende gelegenheden. Een trofee personaliseren is een mooie en unieke prijs. Doordat de meeste trofeeën van glas zijn, zullen we de drukmethode lasergraveren toepassen. Glazen awards met een lasergravure kunnen ook ingezet worden voor de tweede en derde prijs. Heb je vragen over trofeeën bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010.

Sorteren op:

Welke trofeeën zijn er?

We zien regelmatig houten awards, metalen awards en plexiglas awards, ook glazen trofeeën zijn ontzettend populair. Wereldwijd bestaat er een groot assortiment aan trofeeën. Een award kopen? Meestal wordt er gekozen voor glazen trofeeën. De gewonnen trofeeën worden vaak in een kast of op het bureau gezet. Zo word je elke keer weer herinnerd aan je prijs én je winnaarsmentaliteit. Daarnaast staat een ster award sfeervol op het bureau.

De trofee winner is rechthoekig en gemaakt van glas. Door de grote rechthoek is hij zeer geschikt om te laten bedrukken. De minimale afname is 5 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage, adviseren we je contact met ons op te nemen.

Kunnen trofeeën bedrukt worden?

Al onze trofeeën kunnen bedrukt worden naar wens. Kies voor een bedrukking met de naam van de ontvanger en vergeet natuurlijk niet het logo van je bedrijf of organisatie eronder te zetten. Door de awards te laten bedrukken creëer je een uniek en persoonlijk geschenk. De winnaar zal de trofee met veel blijdschap in ontvangst nemen. Een bedrukte trofee zal niet snel vergeten worden. Daarnaast zullen voorbijgangers zoals vrienden, familieleden en collega’s de trofee ook zien en weten ze wie de trofee heeft gesponsord. Custom made awards zijn echte blikvangers.

Voordat we trofeeën bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een digitale drukproef is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Op deze manier kan je vooraf zien hoe de trofee eruit komt te zien. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw logo aanleveren. Wij sturen je de drukproef toe en vragen je hem te controleren. Na jouw akkoord zullen we de trofeeën bedrukken.

Contact

Heb je vragen over trofeeën bedrukken? Wij staan je graag te woord. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. Bij Bedrukken.nl vind je het grootste assortiment relatiegeschenken. Hierdoor zit er altijd wel een passend relatiegeschenk voor jouw relaties bij. Ook luxe pennen, kop en schotel en tassen bedrukken we. De algemene voorwaarden staan op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact