Filter
Categorie Trolleys Filters
Prijs:
€8 €72

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Trolleys bedrukken

Sorteren op:

Trolleys bedrukken met logo

De meest praktische manier voor het transporteren van bagage is de trolley. Een lichte variant van een koffer met wieltjes aan de onderzijde, waardoor het gewicht op een efficiënte manier verplaatst kan worden. Laat je trolleys bedrukken, dan beschik je over een prima manier om reclame te maken op vliegvelden waar grote groepen mensen zijn en tijdens andere gelegenheden. Als groothandel in relatiegeschenken mogen deze handige jongens dus zeer zeker niet ontbreken binnen ons assortiment en hebben wij er een specialisme van gemaakt om trolleys te bedrukken met een logo. Voorafgaand aan de bestelling krijg je altijd een drukvoorstel ter controle.

Laat deze trolleys bedrukken met jouw eigen logo of tekst.

Trolleys bedrukken in eigen drukkerij

Laat trolleys bedrukken bij bedrukken.nl. Trolleys bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Hierdoor kunnen we snel leveren en schakelen. We voeren constante kwaliteitscontroles uit waardoor we jouw producten perfect aan kunnen leveren. Een ander groot voordeel is dat we goedkoop kunnen leveren omdat we alles in eigen huis doen.

Heb je nog vragen over trolleys bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij staan tijdens kantooruren voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact