Filter
Categorie Tuinartikelen Filters
Prijs:
€1 €11

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Tuinartikelen bedrukken

Sorteren op:

Tuinartikelen bedrukken met logo

Iedereen heeft zijn eigen manier van tuinieren. De een werkt uitgebreid in de tuin totdat alle bloemetjes perfect staan en er geen onkruid meer te bekennen is. Terwijl de ander juist een eenvoudig kruidenplantje in de vensterbank neerzet, waarbij weinig onderhoud nodig is en de kruiden zelfs nog in de keuken gebruikt kunnen worden. Maar groene vingers of niet, in elk huis zijn wel een paar plantjes en bloemetjes te ontdekken. En dat is niet gek. Bloemen en planten fleuren namelijk niet alleen de kamer of de tuin op, maar ook je eigen humeur. Maak daarom gebruik van tuinartikelen als relatiegeschenk. Tuinartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam al vanaf €0,77.

Mooie bloemen en planten geven sfeer aan een tuin, balkon of een kamer. Ze geven een ruimte kleur en verspreiden ook nog eens een aangename geur. Met een leuk bloemetje of met aromatische kruiden in een blikje als relatiegeschenk zal je iedereen dus een plezier doen. Maar voor mensen die echt van tuinieren houden zijn er nog veel meer geschikte relatiegeschenken. De tuinsets zullen iedereen nog enthousiaster maken om de tuin in te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Alles is aanwezig om de tuin nog mooier te maken. Zo zal je nog meer genieten van je eigen stukje natuur:

Functionele tuinartikelen bedrukken

En dat is toch het belangrijkste als je een relatiegeschenk geeft: dat de ontvanger er van zal genieten. Bovendien zal hij het bedrijf zeker niet vergeten, want alle tuinartikelen bedrukken wij met logo. Je geeft dus niet alleen een leuk cadeau en blijk van waardering aan je relatie; je krijgt ook een goede naam en laat je verbondenheid met de natuur zien. Bovendien zullen de ontvangers van deze mooie tuinartikelen nog beter in hun vel zitten en dus nog aangenamer zijn om mee samen te werken.

Indien je nog vragen hebt omtrent tuinartikelen bedrukken, neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tuinartikelen. Daarnaast vertellen ze je alles over de druktechnieken die wij in eigen drukkerij hanteren. Neem contact op via 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact