Tuinieren

Iedereen heeft zijn eigen manier van tuinieren. De een werkt uitgebreid in de tuin totdat alle bloemetjes perfect staan en er geen onkruid meer te bekennen is. Terwijl de ander juist een eenvoudig kruidenplantje in de vensterbank neerzet, waarbij weinig onderhoud nodig is en de kruiden zelfs nog in de keuken gebruikt kunnen worden. Maar groene vingers of niet, in elk huis zijn wel een paar plantjes en bloemetjes te ontdekken. En dat is niet gek... Bloemen en planten fleuren namelijk niet alleen de kamer of de tuin op, maar ook je eigen humeur. Maak daarom gebruik van tuinartikelen als relatiegeschenk. Tuinartikelen bedrukken met logo of bedrijfsnaam al vanaf €0,53. Heb je vragen over ons uitgebreide assortiment van tuinartikelen of wil je meer weten over een bedrukt tuinartikel? Neem dan contact op met één van onze accountmanagers, via [email protected] of +31 315-200010.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Pijnboom set Growtree™
    Vanaf € 4,81 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,71 Bij 500 stuks

1 resultaat

Kunnen tuinartikelen bedrukt worden met logo of tekst?

Tuinartikelen laten bedrukken met een opdruk zoals logo of tekst is mogelijk en doen wij vanuit onze eigen drukkerij. Waarom zou je kiezen voor tuinartikelen? Mooie bloemen en planten geven sfeer aan een tuin, balkon of een kamer. Ze geven een ruimte kleur en verspreiden ook nog eens een aangename geur. Met een leuk bloemetje of met aromatische kruiden in een blikje als relatiegeschenk zal je iedereen dus een plezier doen. Maar voor mensen die echt van tuinieren houden, zijn er nog veel meer geschikte relatiegeschenken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een 7-delig tuingereedschapset, een zakje met mintzaadjes of een vogelhuisje van MDF.

De tuinsets zullen iedereen nog enthousiaster maken om de tuin in te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Alles is aanwezig om de tuin nog mooier te maken. Zo zal je nog meer genieten van je eigen stukje natuur. Een kweekset munt of tuinschep flesopener behoort tot onze originele relatiegeschenken als het gaat om huis-, tuin- en keuken-artikelen. Uiteraard scherp geprijsd, ook snelle levertijden zijn gegarandeerd. Een voorbeeld van een milieuvriendelijk geschenk is de bloem in pot op solar. De bloem en de blaadjes bewegen heen en weer op zonne-energie. 

Functionele tuinartikelen bedrukken

En dat is toch het belangrijkste als je een relatiegeschenk geeft: dat de ontvanger er van zal genieten. Bovendien zal hij het bedrijf zeker niet vergeten, want alle tuinartikelen bedrukken wij met logo. Je geeft dus niet alleen een leuk cadeau en blijk van waardering aan je relatie; je krijgt ook een goede naam en laat je verbondenheid met de natuur zien. Bovendien zullen de ontvangers van deze mooie tuinartikelen nog beter in hun vel zitten en dus nog aangenamer zijn om mee samen te werken. Als het weer zich niet leent om lekker in de tuin te gaan werken, denk dan eens na over het laten bedrukken van winterproducten, waaronder mutsen en sjaals. Paraplus bedrukken is dan weer ideaal in het geval van (langdurige) regenval. En voor langdurig in de tuin werken bieden koeltassen en koelboxen, powerbanks en opladers of picknickartikelen uitkomst!

Werkt Bedrukken.nl met een minimale afname?

De tuinartikelen van Bedrukken.nl kennen een minimale afname. Dat betekent dat tuinartikelen met logo (of zonder bedrukking) mogelijk is vanaf een bepaald aantal. Je kunt via onze website eenvoudig een offerte-aanvraag plaatsen; direct bestellen en dan veilig betalen is natuurlijk ook een optie. Voor iedere bestelling krijg je van ons een gratis digitale drukproef, dit is een soort ‘logo preview’ waarop je precies kunt zien hoe de opdruk op het product eruitziet en ook hoe de kleur opdruk. Voordat we dit digitale drukvoorstel kunnen maken, is het handig om eerst na te denken over het aantal kleuren bedrukking en de positie waarop dit gedrukt kan worden.

Contact over een bedrukt tuinartikel

Indien je nog vragen hebt omtrent tuinartikelen bedrukken, neem dan gerust contact op met onze professionals. Zij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze tuinartikelen. Daarnaast vertellen ze je alles over de druktechnieken die wij in eigen drukkerij hanteren. Neem contact op via +31 315-200010, onze specialisten vertellen je graag meer over deze populaire relatiegeschenken. Dankzij onze eigen drukkerij en grote voorraad kunnen we al onze relatiegeschenken bedrukken met een logo of tekst. Als je op zoek bent naar relatiegeschenken voor kinderen, dan vormen tuinartikelen ook een prima idee. Ook andere artikelen bedrukken wij in eigen drukkerij, waardoor we snel kunnen schakelen én direct een kwaliteitscontrole kunnen uitvoeren. De winkelmand is leeg, vul ‘m snel met jouw favoriete tuinartikelen en wij doen de rest!