Filter
Categorie Veiligheidshamers Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Veiligheidshamers bedrukken met logo

Jij wil toch ook dat jouw personeel, relaties en klanten veilig van A naar B komen? Laat dan veiligheidshamers hamers bedrukken met logo of bedrijfsnaam. De meeste veiligheidshamers bevatten een gordelsnijder en uiteraard de welbekende hamer waarmee een ruitje ingetikt kan worden tijdens een ongeval. Een veiligheidshamer mag eigenlijk in geen enkele auto ontbreken. Stuur relaties en medewerkers dus veilig de weg op door een gepersonaliseerde reddingshamer cadeau te doen.

Veiligheidshamers bedrukken als relatiegeschenk

Veiligheidshamers bedrukken met een logo en weggeven als relatiegeschenk ter promotie van bedrijven, instellingen en verenigingen. Als groothandel hebben wij diverse reddingshamers, die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking.

Vergroot de naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten. Veiligheidshamers bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Doordat we ook over een ruime voorraad beschikken kunnen we snel en goedkoop leveren vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan de bestelling, sturen wij een gratis drukvoorstel waarop een schets staat van de door jou bestelde veiligheidshamers. Heb je nog vragen over veiligheidshamers bedrukken? Neem dan contact op met onze servicedesk: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact