Filter
Categorie Verlichting Filters
Prijs:
€7 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Leeslampjes, sfeerlampen en tafellampen als relatiegeschenk

Sorteren op:

bedrukken.nl heeft een aantal lampen in haar assortiment die geschikt zijn om te bedrukken met een bedrijfslogo of boodschap. Zo verander je deze mooie lampen in de perfecte reclame-artikelen of relatiegeschenken, of ze zijn ideaal om te gebruiken in het verband van een vereniging of orkest!

Lees meer

Verlichting is een van de grootste sfeerfactoren in huis of in het bedrijf. Doe je verlichting cadeau, dan doe je een stukje sfeer cadeau. Een geschenk dat iedereen zal waarderen! Met name de sfeerverlichting – de naam zegt het immers al – zoals de lamp Sunrise zorgt voor het perfecte licht voor elke gelegenheid. Stel de lamp in op het LCD scherm en je geniet van ideaal licht om bijvoorbeeld lekker bij te ontspannen. Geef lampen cadeau of plaats ze op verschillende plaatsen in je bedrijf om de werksfeer positief te beïnvloeden!

Lampjes bieden niet alleen sfeer, maar zorgen natuurlijk ook voor het nodige licht in de duisternis, bijvoorbeeld om in het donker te kunnen lezen! bedrukken.nl biedt een aantal leeslampjes aan. Allemaal kunnen ze uiteraard worden bedrukt met jouw logo en zo zijn ze een ideaal relatiegeschenk voor je zakelijke relaties. Leeslampjes zijn ook perfect voor orkesten en muzikanten die van bladmuziek lezen. Bedruk de leeslampjes met het logo van het orkest en zorg zo op het podium voor een professionele uitstraling tot in de details. Ook DJ’s of bijvoorbeeld journalisten en notulanten kunnen leeslampjes goed gebruiken! En natuurlijk zijn leeslampjes een ontzettend leuk relatiegeschenk voor de vakantie, zodat je relaties ‘s avonds buiten nog even lekker kunnen lezen.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen