Filter
Categorie Verrekijkers Filters
Prijs:
€0 €16

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Verrekijkers bedrukken

Sorteren op:

Verrekijkers bedrukken met logo

Verrekijkers bedrukken als relatiegeschenk? Een verrekijker heeft legio opdrukmogelijkheden, wat het lastig kan maken voor jou als klant. Wat moet je nou kiezen? Op de eerste plaats moet er gekeken worden naar de samenstelling van de verrekijker. Zit er bijvoorbeeld een tasje bij? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een logo op het tasje te laten drukken. In de meeste gevallen kan een dergelijk klein logo prima in tampondruk gedrukt worden. Ook de verrekijkers zelf kunnen bedrukt worden met een logo. Echter is ook hier de samenstelling belangrijk. Is een verrekijker van metaal, dan raden wij aan om je logo te laten graveren. In het geval van kunststof is een tampondruk ook prima mogelijk. Houd er echter rekening mee dat een logo bedrukking op een oculair vaak niet heel groot kan, aangezien een oculair rond loopt.

Verrekijkers zijn niet langer een handig gadget van de hobbyist. Tegenwoordig heeft bijna iedereen er wel één. Immers, we gaan allemaal wel eens outdoor op stap in de natuur. Of we vinden het gewoon leuk om te spelen met de mogelijkheden van een verrekijker. Bijvoorbeeld als er een mooie vogel voorbij vliegt en neerstrijkt in het park verderop, of wanneer we op reis gaan. Verrekijkers zijn daarom perfect geschikt als relatiegeschenk in de outdoor branche. Laat verrekijkers bedrukken met logo of bedrijfsnaam om je naamsbekendheid te vergroten.

We beschikken over een ruim assortiment te bedrukken verrekijkers.

Daarom is een verrekijker een leuk relatiegeschenk; zowel voor je avontuurlijke zakenrelaties als voor je zakelijke contacten die liever dicht bij huis blijven in hun vrije tijd. En geef je een dergelijk origineel cadeau, dan laat je natuurlijk verrekijkers bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Op die wijze kan het bedrijf ook profiteren van het relatiegeschenk. Want de relaties zullen door de bedrukte verrekijker steeds worden herinnerd aan het bedrijf. En zo’n vorm van promotie kun je altijd gebruiken.


Verrekijkers bedrukken ter promotie

Weet je niet goed welke verrekijker je moet weggeven? Neem dan eens een kijkje in het brede aanbod van bedrukken.nl. Je kunt kiezen uit verrekijkers met verschillende vergrotingsfactoren, simpele verrekijkers met hoesje, of luxe, gekleurde verrekijkers met alles erop en eraan. Je kunt het cadeau zo eenvoudig of uitgebreid maken als je zelf wilt.

Heb je eenmaal besloten met welke verrekijker je het bedrijf gaat promoten, dan kun je de afhandeling van de bestelling met een gerust hart overlaten aan bedrukken.nl. Goede kwaliteit, snelle service en scherpe prijzen staan voorop. Zodat het met jouw logo bedrukte relatiegeschenk zowel jou als je zakelijke contacten tevreden zal stellen. Indien je nog vragen hebt omtrent verrekijkers bedrukken, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact