Filter
Categorie Verzorging Filters
Prijs:
€0 €209

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Verzorgingsartikelen bedrukken

Sorteren op:

Verzorgingsartikelen bedrukken met logo

Relatiegeschenken op het gebied van gezondheid, persoonlijke verzorging, relax en wellness vind je in ons uitgebreide assortiment verzorgingsartikelen. Producten met betrekking tot het menselijk lichaam en gezondheid doen het altijd goed. Om de juiste keuze te maken voor een artikel dat past bij jouw organisatie, kun je onze medewerkers vrijblijvend omtrent verzorgingsartikelen bedrukken om advies vragen. Ook kun je een beroep doen op een gratis drukvoorstel of sample. Zo kom je langzaam tot een verzorgingsartikel dat echt past bij jouw wensen. Verzorgingsartikelen bedrukken wij in onze eigen drukkerij.

Verzorgingsartikelen bedrukken met logo zijn breed inzetbaar. Zo kunnen ze gebruikt worden binnen zwembaden, sauna's, kapsalons, dokterspraktijken, drogisterijen en meer. Neem bijvoorbeeld een wellness set, leuk om cadeau te doen aan klanten van je beautysalon.

Om verzorgingsartikelen te vinden dat het beste bij jouw organisatie past, kun je contact opnemen met één van onze specialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en kunnen je gericht adviseren over verzorgingsartikelen bedrukken. Bel: 0315 - 200010.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen