Filter
Categorie Vesten Filters
Prijs:
€9 €28

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Vesten bedrukken

Met een vest houden we ons warm. Iedereen zou een vest in de kast moeten hebben. Ze zijn makkelijk te combineren met een shirt met korte mouw of een longsleeve met lange mouw. En als je het echt koud hebt, zijn softshell jassen de oplossing. Dames vesten, heren vesten of vesten voor kinderen. Bij ons vind je een breed assortiment aan sweaters, truien en vesten. Een sweater met rits, sweat jacket, hooded sweat vest of een fleece trui… je relaties zullen het nooit meer koud krijgen. Veel bedrijven en organisaties kiezen ervoor om vesten te laten bedrukken. Een vest met opdruk is de ideale manier om met je bedrijf of organisatie onder de aandacht te komen. Wanneer je vesten wilt laten bedrukken maar nog een aantal vragen hebt, kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Waarom vesten laten bedrukken?

Vesten bedrukken met logo of tekst kunnen een positieve bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van je business. Daarnaast zorgen bedrukte vesten ook voor een stukje herkenbaarheid. Denk aan bedrukte vesten voor bouwbedrijven, schilders en klusbedrijven. Een vest zit comfortabel en zorgt voor warmte in koude tijden. In ons brede assortiment vind je ook sportieve vesten voor bijvoorbeeld sportverenigingen. Vesten bedrukken wij in alle soorten, maten en kleuren.

De hooded zip sweater is een sportief vest. De sweater met capuchon heeft een wijde pasvorm voor comfortabel dragen. De minimale afname is 5 stuks. Het vest kan voorzien worden van een bedrukking of borduring. Laat vesten ontwerpen naar wens. Wij hanteren een snelle levering.

Kan ik vesten goedkoop bedrukken met logo of tekst?

Vesten bedrukken en borduren we tegen een lage prijs. Ons assortiment heb je voldoende keuze uit te bedrukken vesten. Een vest borduren we in onze borduurstudio. In sommige gevallen geeft borduren een beter en duurzamer resultaat. De vesten worden voorzien van bedrukkingen of borduringen in onze eigen drukkerij. Doordat we alle benodigde faciliteiten in eigen huis hebben, blijft de kwaliteit van de vesten gewaarborgd. Door de beschikking over een eigen drukkerij kunnen wij goedkoop vesten bedrukken.

Interesse in vesten bedrukken? Vraag via onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen de offerte aanvraag in behandeling nemen. Ook zal één van onze grafische vormgevers een gratis digitale proefdruk opstellen. Dit is een schets van het vest inclusief de bedrukking. Na akkoord zullen we de vesten bedrukken. De bedrukte vesten worden zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Naast vesten kunnen we ook andere kleding bedrukken.

Contact

Wanneer je vesten wilt laten bedrukken heb je wellicht nog een aantal vragen. Heb je inderdaad vragen over vesten bedrukken, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook T-shirts, jassen en mutsen bedrukken we naar wens. En wat dacht je van keukenschorten? Ook keukenschorten bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact