Filter
Categorie Vesten Filters
Prijs:
€10 €29

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Vesten bedrukken met logo

Vesten bedrukken met logo kunnen een positieve bijdrage leveren aan de naamsbekendheid van je business. Daarnaast zorgen bedrukte vesten ook voor een stukje herkenbaarheid. In ons assortiment heb je voldoende keuze uit te bedrukken vesten. Vesten bedrukken en borduren we. In sommige gevallen geeft borduren een beter een duurzamer resultaat.

Naast vesten bedrukken we tal van kledingstukken.

Vesten bedrukken in eigen drukkerij

Het personaliseren van textiel gebeurt in onze eigen drukkerij. Doordat we alle benodigde faciliteiten in eigen huis hebben, blijft de kwaliteit van de vesten gewaarborgd. Ook resulteert het in een snellere levering. In geval van spoed kunnen wij al leveren vanaf 48 uur. Vraag een gratis offerte aan.

Heb je nog vragen over truien bedrukken? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. We zijn telefonisch bereikbaar op 0315 - 200010. Wij helpen je graag op weg.

Ben je naast vesten bedrukken nog van plan om andere kledingstukken te bedrukken? Bekijk dan ook onze t-shirts, jassen en bodywarmers.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact