Filter
Categorie Voetballen Filters
Prijs:
€4 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Voetballen bedrukken

Sorteren op:

Voetballen bedrukken met logo

Elk weekend is het weer zover; je staat aan de kant van de lijn luidkeels je kind aan te moedigen. In weer en wind rennen de kinderen enthousiast en fanatiek over het veld en proberen ze de groten der aarde na te doen. Het gaat hier natuurlijk over voetbal. De favoriete volkssport van (bijna) alle Nederlanders en overige wereldbewoners. Laat daarom voetballen bedrukken met logo of bedrijfsnaam en promoot je bedrijf onder de sportievelingen.

Geen enkele sport spreekt zo tot de verbeelding dan voetbal. Het is een sport waar we onze energie, agressie en emotie in kwijt kunnen. Traditioneel gezien wordt voetbal gespeeld op een groot grasveld, met twee netten en twee teams van elf spelers en een keeper. Maar het is de voetbal die de sport maakt. Want het kan ook gewoon op straat, de netten kunnen vervangen worden door wat je maar wilt om het doel mee na te bootsen. En met zes man kun je best een balletje trappen. Maar zonder voetbal? Dat werkt niet.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat een voetbal een graag gegeven promotie artikel is. Zeker in de huidige tijd waarin de mens meer moet bewegen. Een voetbal bedrukken met logo als relatiegeschenk is dan ook dé manier om de aandacht te trekken; zeker tijdens evenementen zoals het EK of WK.

Laat de voetbal bedrukken met je logo of bedrijfsnaam, organiseer een eigen wedstrijd met je medewerkers of klanten en relaties en deel naderhand de bedrukte voetballen uit. Succes verzekerd.


Voetballen bedrukken in eigen drukkerij

Bij bedrukken.nl laat je voetballen bedrukken met logo, slogan of bedrijfsnaam. Via een zeefdruk of tampondruk wordt de voetbal voorzien van een fraaie bedrukking. Vanuit onze groothandel kunnen wij de voetballen vervolgens snel leveren tegen een voordelige prijs. Bestel ze eenvoudig via de website of neem contact met ons op. Ook wanneer je meer informatie wil over voetballen bedrukken kun je bij onze medewerkers terecht.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact