Filter
Categorie Vulpotloden Filters
Prijs:
€0 €28

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Vulpotloden bedrukken

Sorteren op:

Vulpotloden bedrukken met logo

Bedrukte vulpotloden hebben als voordeel dat ze voorzien zijn van een punt die niet geslepen hoeft te worden, en dat hij niet korter wordt naarmate het potlood wordt gebruikt. Bij vulpotloden zit aan de binnenzijde een stift, bestaande uit klei en grafiet. Verder heeft een vulpotlood veel overeenkomsten met het 'gewone' potlood. Ze kunnen beiden uitstekend als promotiemiddel gebruikt worden en dienen dezelfde doelgroep. Vulpotloden bedrukken is een leuke en originele manier om je product of dienst te promoten. Vulpotloden met logo zorgen voor meer naamsbekendheid en verbeteren je imago.

Naast onze vulpotloden beschikken we over een ruim assortiment schrijfwaren.

Vulpotloden bedrukken met logo. bedrukken.nl is goed in goedkoop vulpotloden bedrukken en snel leveren. Dit omdat wij de vulpotloden bedrukken in eigen drukkerij. Wil je meer informatie over vulpotloden bedrukken? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvende offerte aan.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact