Filter
Categorie Vulpotloden Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Vulpotloden bedrukken

Bedrukte vulpotloden hebben als voordeel dat ze voorzien zijn van een punt die niet geslepen hoeft te worden en dat hij niet korter wordt naarmate het potlood wordt gebruikt. Bij vulpotloden zit aan de binnenzijde een stift, bestaande uit klei en grafiet. Verder heeft een vulpotlood veel overeenkomsten met het 'gewone' potlood. Ze kunnen beiden uitstekend als promotiemiddel gebruikt worden en dienen dezelfde doelgroep. Vulpotloden bedrukken is een leuke en originele manier om je product of dienst te promoten. Vulpotloden met logo zorgen voor meer naamsbekendheid en verbeteren je imago. Heb je vragen over bedrukte vulpotloden of wil je meer weten over bijvoorbeeld houten potloden? Neem voor persoonlijk advies gerust contact op met het team van Bedrukken.nl. Dat kan telefonisch via +31 315-200010 of per mail op [email protected]

Sorteren op:

Vulpotloden bedrukken met logo

Profiteer van snelle levertijden, bestel luxe vulpotloden en laat deze bedrukken met logo of tekst. Bij ons is een mechanisch vulpotlood te verkrijgen in de kleine oplage vanaf vijf stuks. Een minimale afname is dus geen enkel probleem, net als het garanderen van een snelle levering. Na jouw akkoord op het gratis digitale drukvoorstel gaan wij snel aan de slag met het laten bedrukken van deze originele relatiegeschenken. Maak een keuze in de vulpotloden, kies de kleur opdruk en wij sturen je een gratis drukproef toe.

Vulpotloden met logo

Naast onze vulpotloden beschikken we over een ruim assortiment schrijfwaren. Bedrukken.nl is goed in goedkoop vulpotloden bedrukken en snel leveren. Dit omdat wij de vulpotloden bedrukken in eigen drukkerij, net als vele andere relatiegeschenken. Onze schrijfwaren zijn al jarenlang populair. Denk daarbij onder meer aan goedkope pennen, promotie pennen, metalen pennen, senator pennen, stylus pennen, touchscreen pennen, eco pennen en reclame pennen. Wij kunnen zowel pennen graveren als pennen bedrukken in onze eigen drukkerij. Een gravering past goed bij de meer luxe relatiegeschenken, zoals een parker jotter -balpen (dit zijn luxe pennen).

Welke soorten vulpotloden zijn er?

Er zijn verschillende soorten potloden, bijvoorbeeld een potlood met gum, een set van balpen én vulpotlood, een vulpotlood in een kartonnen doosje en een gekleurd vulpotlood met gum. Het voordeel van potloden met gummetje is dat jouw relaties direct een middel bij de hand hebben om de geschreven tekst weg te halen. Wil je jouw werknemers of collega’s verrassen met een origineel relatiegeschenk dat gegarandeerd opvalt? Dan zijn grappige pennen en flexibele potloden een ideaal geschenk, net als anti stress artikelen die wij in allerlei vormen kunnen aanbieden.

Contact over bedrukte vulpotloden

Wil je meer informatie over vulpotloden bedrukken? Neem dan contact op met onze professionals of vraag een vrijblijvende offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar op +31 315-200010 en per mail op [email protected] Ook katoenen tassen, bodywarmers, kaarsen, mokken en chocoladerepen bedrukken wij naar wens.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen