Filter
Categorie Wandklokken Filters
Prijs:
€4 €14

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Wandklokken bedrukken

Sorteren op:

Wandklokken bedrukken met logo

Voor iedereen is de tijd van essentieel belang, of het nou een moment van afleveren, een moment van samenkomen of een andere afspraak betreft. Je komt gewoon op tijd. Om een goed inzicht te hebben in de tijd, is het beschikken over een goede wandklok aan de muur een goed idee. Iedere keer dat iemand op een klok kijkt, is ook een kans voor een bedrijf om onder de aandacht te komen. Laat daarom wandklokken bedrukken met een logo en maak opvallende reclame.

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte wandklok ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Laat wandklokken bedrukken met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope wandklokken voldoende op voorraad. Alle wandklokken bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.

Wandklokken bedrukken als geschenk

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte wandklokken als attentie een leuk en vriendelijk gebaar, wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de wandklokken met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de wandklokken worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken wandklokken nodig hebben zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om wandklokken met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan de bestelling zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Op deze manier heb je een goed beeld van hoe wij de wandklokken bedrukken met jouw logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij een wandklok bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte wandklokken. Bestel nu snel wandklokken als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact