Weekendtassen met logo

Het hebben van een (bedrukte) weekendtas is essentieel voor een comfortabele en georganiseerde reis. Bij ons worden alle weekendtassen bedrukt met de grootste zorg in onze eigen drukkerij in Nederland.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waar een goede weekendtas aan moet voldoen

Een goede weekendtas moet aan verschillende criteria voldoen om jouw reis comfortabel en georganiseerd te laten verlopen. Allereerst moet de tas voldoende ruimte bieden om al je benodigdheden voor een weekendje weg mee te nemen, zoals kleding en toiletartikelen verpakt in een toilettas. Stevigheid is ook essentieel; de tas moet je spullen goed beschermen en mag niet gemakkelijk beschadigd raken tijdens het vervoer. Tassen gemaakt van 600D polyester bieden doorgaans een goede kwaliteit, zelfs voor frequente reizigers.

Extra vakken zijn ook handig. Een voorvakje waar je bijvoorbeeld reisdocumenten kunt opbergen, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn, is zeer aan te raden.

Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is de kwaliteit van de rits. Hoewel er veel goede ritsen op de markt zijn, steekt één merk er echt bovenuit: de YKK rits. Dit merk staat bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat belangrijk is voor een weekendtas die regelmatig gebruikt wordt.

Custom made reistassen

Het proces van het laten produceren van custom made reistassen bij Bedrukken.nl is eenvoudig en flexibel. Je begint met het selecteren van een model uit ons assortiment dat je aanspreekt. Vervolgens werken onze designers samen met jou om een uniek ontwerp te creëren dat past bij jouw merk of huisstijl. Dit kan variëren van een specifieke kleurstelling tot een grotere of zelfs all-over opdruk van jouw logo.

Zodra het ontwerp naar tevredenheid is, bieden wij de mogelijkheid om een proefexemplaar te produceren, zodat je het resultaat kunt beoordelen voordat we overgaan tot grotere productie. Houd er wel rekening mee dat custom made producties meestal mogelijk zijn vanaf grotere aantallen, vaak vanaf minimaal 250 stuks. Dit stelt ons in staat om efficiënt en kosteneffectief maatwerk te leveren dat aan jouw specifieke wensen voldoet.

Snel geleverd

Wij hebben inmiddels diverse modellen reistassen welke wij direct uit voorraad kunnen leveren waardoor onze levertijden snel zijn. Ook wanneer er sprake is van een personalisatie, kunnen wij heel snel schakelen. Wij beschikken over een eigen moderne drukkerij op Nederlandse bodem waardoor wij volgens Nederlandse richtlijnen en kwaliteitsstandaarden kunnen drukken. Ook noemenswaardig is het feit dat onze drukkerij volledig energieneutraal kan drukken waardoor de impact op het milieu minimaal is. Voor vragen omtrent snelle levertijden kun je altijd contact met ons opnemen.