Filter
Categorie Wekkers Filters
Prijs:
€4 €5

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Wekkers bedrukken

Sorteren op:

Wekkers bedrukken met logo

Leuke en originele wekkers in alle soorten en maten. Elke wekker/alarmklok kunnen wij personaliseren met een logo bedrukking. Wekkers bedrukken wij in onze eigen drukkerij

Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte wekker ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door wekkers met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope wekkers voldoende op voorraad. Alle wekkers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking.


Wekkers bedrukken ter promotie

Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte wekkers als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de wekkers met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de wekkers worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken wekkers nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om wekkers met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren.

Voorafgaand aan de bestelling, zullen wij je een drukvoorstel toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij je wekkers bedrukken met logo of reclametekst. Heb je vragen over hoe wij wekkers bedrukken? Neem dan contact op met bedrukken.nl, groothandel en specialist in het leveren van bedrukte wekkers. Bestel nu snel wekkers als relatiegeschenk en ontvang een gratis drukvoorstel.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact