Filter
Categorie Wekkers Filters
Prijs:
€0 €0

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Er zijn momenteel geen beschikbare producten in deze categorie.

Kan ik wekkers laten bedrukken?

Wekkers kunnen bedrukt worden in de huisstijl van jouw merk. Denk hierbij aan een naam, logo of tekst in een kleur opdruk. Kom origineel voor de dag door relaties en collega’s te verrassen met een bedrukte klok met wekker ter promotie en ondersteuning van je marketingacties. Door wekkers met opdruk in te zetten als relatiegeschenk kweek je niet alleen goodwill, ook de naamsbekendheid zal worden vergroot. Binnen onze groothandel hebben wij diverse goedkope wekkers voldoende op voorraad.

Onze inklapbare reiswekker kan eenvoudig meegenomen worden tijdens het reizen. Wordt geleverd inclusief een knoopcel batterij. De inklapbare reiswekker van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je relaties altijd bij de tijd blijven. De minimale afname is 5 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage klassieke wekkers adviseren wij om contact met ons op te nemen. Wij hanteren een snelle levering voor deze goedkope wekker.

Waar worden wekkers met logo bedrukt?

Alle wekkers bedrukken wij in eigen moderne drukkerij, waardoor wij direct controle uit kunnen oefenen op de kwaliteit van de bedrukking. Leuke en originele wekkers in alle soorten en maten. Elke wekker kunnen wij personaliseren met een logo bedrukking. Iedereen vindt het geven en krijgen van bedrukte wekkers als attentie een leuk en vriendelijk gebaar wat ook zeer zeker van pas zal komen. De ontvangers van de wekkers met logo zullen je reclame iedere keer onder ogen krijgen wanneer de wekkers worden gebruikt. Ook voor ondernemingen, scholen en gemeenten die snel relatiegeschenken wekkers nodig hebben, zijn wij graag van dienst. Met ruim 30 medewerkers zijn wij in de gelegenheid om wekkers met bedrukking binnen een zeer korte periode te leveren. Voorafgaand aan de bestelling, zullen wij je een gratis digitale drukproef toesturen. Zo krijg je een goed beeld hoe wij van Bedrukken.nl je wekkers bedrukken met logo of reclametekst.

Contact

Heb je vragen over wekkers bedrukken? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals barbecue artikelen, goedkope notitieboekjes, luxe pennen, jute tassen en paraplus bedrukken we tegen de laagste prijs. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact